Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do pani Anabella27

Polecane posty

Tak swoją drogą póki co jeszcze mnie nie rozpracowala pani detektyw wiec nie mam się co przejmować. Zresztą zapomniałam ze jestem Led ;)

Dns no fakt taki ekshibicjonizm. Anonimowe konto na forum i stopka pod nim. Ta stopka powstala na skutek czesto zadawanych pytan na tym forum ;) tu porod sn automatycznie jest powodem do wstydu :P a tylek juz wypielam i tak czekam wypieta i czekam i kurna nic...

Gość gość
Bo ona patrzy i podziwia.Biedna nigdy w życiu takiego nie miala i mieć nie będzie:D

Gość gość
"Źle, po prostu bezczelność. Żeby nauczyciel nie karmił piersią? No kto, jak kto ale normalnie nauczyciel? Serio?" Anabella27 widać ze zle sie czujesz z tym ze nie karmiłaś piersia .

Tak tragicznie. Nie wiem moze kiedys dojde po tym braku karmienia do siebie. Nie wiem. Po prostu nie wiem :D no ja nauczycielka? Ehhh! Ta Polska!

Gość gość
Dns i ty mówisz o dziecinadzie?:O weź się powieś

Gość gość
stopka służy po to aby zacytowac jakieś mądry cytat np: "lepiej stracić minutę w życiu niz życie w minutę", można ewentualnie napisać imiona dzieci czy po prostu coś mądrego a nie durnoty pt: dbam o siebie, lepiej być szczupłą czy szczycić się tym że nie karmiłas piersią.... to raczej wątpliwy przykład do naśladowania.

Gość gość
Źle, po prostu bezczelność. Żeby nauczyciel nie karmił piersią? No kto, jak kto ale normalnie nauczyciel? Serio? x wiesz kiedyś nauczyciel to był ktoś, kojarzyło się to z inteligencją, poważaniem społecznym, osoba którą chciało się naśladować...dziś, przez takie osoby jak ty, nauczyciel nie jest kims wyjątkowym. Nie chciałabym abyś uczyła moje dzieci, co ty mozesz im przekazać? co ty masz światu do przekazania? że lepiej być szczupłym niż grubym? moze powiedz jak to zrobić lepiej. kazdy wie że karmienie piersią jest dla dziecka najlepsze i ty jako nauczyciel powinnaś pewne wzorce powielać. Owszem nie chcesz, nie mozesz karmić piersią, twoja sprawa ale po kiego grzyba się tym chwalić? naprawdę uważasz ze masz czym?

Tu nie jestem nauczycielem. Tu jestem jedna z mamusiek i mam prawo wyrazac swoje prywatne poglady ktorych mi narzucic nie mozesz ;)

Gość gość
Masz w klasie grube dzieciaki? Te pewnie maja przekichane z taka nauczycielka, ktora na nie ze wstretem i pogarda patrzy. Serio, dobrze pisza, dno totalne. Gdyby moje dziecko na taka "pancie' trafilo, to zmienialabym mu klase/szkole w podskokach.

Gość gość
wiesz ja jestem rozsądną, inteligentną kobietą i na pewno cie nie bede naśladować... ale jakaś małolata może zechce... moze nie tyle zechce co stwierdzi że nie karmienie jest modne. I przełoży "modę" nad dobro dziecka. Ty naprawde jesteś taka durna??? Kogo przyjmują na te studia pedagogiczne?

Gość gość
12:52,a ty będziesz mówić komuś co ma mieć napisane w stopce?Ja mogę sobie napisac,że lubię ciągnąć kootasy a ciebie to guzik powinno obchodzić.

Gość gość
co to znaczy ze tu nie jesteś nauczycielem? w szkole masz inny system wartości? inny sposób myślenia? jesteś tym samym człowiekiem. tu, na ulicy, w szkole. Wszędzie oczekują ludzie od ciebie pewnych zachowań. szkoda ze tego nie widzisz a przed wszystkim nie rozumiesz.

Gość gość
Tak,powiesić ją bo nie karmiła dziecka tylko dawała mu najgorszą truciznę z możliwych mm:O

Ja piersią nie karmiłam na przykład ale nie uważam, że te które karmią, bo chcą, bo lubią, mają obwisle piersi, bo znam kobiety karmiące z super cyckami. Rodziłam SN 2 razy ale nie uważam żeby był to wyczyn godny śpiewania pochwalnych pieśni. Szczupła jestem ale jeśli ktoś ma więcej ciała i się z tym czuje dobrze to nie mnie oceniać. Może wyrazić swoje zdanie, doradzić ale nie uważać siebie za super ekstra z******ta, bo to czy tamto.

Gość gość
no anabel pisze jako gość tak można trochę powyzywać.... pani nauczycielka.

Gość gość
"kazdy wie że karmienie piersią jest dla dziecka najlepsze i ty jako nauczyciel powinnaś pewne wzorce powielać. "xxx O matko:O rozumiem,że wychowawczyni swojego dziecka też się spytasz czy karmiła piersią?W przeciwnym wypadku zabieraj w te pędy dziecko ze szkoły bo taka kobieta to zło, i nie wiadomo jakie wartości przekaże twojemu dziecku.

Wredna od tamtego czasu już mam wielki murzyński tyłek, w którym mogę zmieścić nawet Kolumnę Zygmunta :D I wielkie cycory- takie, że jednym się nakryć, drugim bawić, a na koniec zarzucić na plecy ;)

Gość gość
nauczycielka mojego dziecka nie chwali się tym że nie karmiła piersią.

Gość gość
"Może wyrazić swoje zdanie, doradzić ale nie uważać siebie za super ekstra z******ta, bo to czy tamto. " Ta wredna z twojej wypowiedzi wynika,ze gdy człowiek mówi o sobie,że jest przeciętny,byle jaki i w ogóle do doopy to jest ok,ale gdy powie o sobie coś pochlebnego to juz jest be tak?

Gość gość
13:13,dokładnie to samo wywnioskowałam.Nie można się niczym pochwalic bo od razu jestes na językach zazdrośników.

Mam prawo nie karmic piersia swojego dziecka. Jako nauczyciel nie mam takiego obowiazku. Ani nie mam obowiazku ani nawet chceci mowic innym matkom jak maja to robic. Moja stopka i moje dziecko. Wez przyklad z dns i cmoknij mnie tam gdzie ona nie potrafi jak Ci sie nie podoba ;)

Oczywiście ze nie. Ale stwierdzenie że ktoś karmił piersią to ma obwisle cycki rzeczą pochlebne nie jest.

Gość gość
Wredna to rozwodnica,a teraz jej gach wychowuje jej bękarta.

Dns to problem zimowego szalika masz z głowy ;) może nawet, jak dobrze zarzucić, to na czapkę starczy ;)