Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczyciel wariat

Polecane posty

Gość gość

Już skończyłam liceum ale ten dureń dalej tam uczy. Czasem był miły i stawiał dziewczynom dobre oceny gdy miały duże dekolty i chamsko patrząc się im w cycki. Drugiego dnia wpadał w szale do sali darł mordę i stawiał pały wszystkim od góry do dołu robiąc 15 sekundową kartkówkę składającą się z 2 pytań na które nikt nie był w stanie odpowiedzieć(ze względu na brak czasu). Któregoś razu gdy przebierałam się na zapleczu sali(w szkole chodziliśmy w mundurach) wszedł gdy byłam w samej bieliźnie i powiedział, ze ładnie wyglądam. Później od dziewczyn dowiedziałam się, ze nie tylko ja miałam taką sytuację. Tylko co lepsze gdy wyszłam na korytarz on mnie zawołał, żebym zaczekała. Poszedł za mną, przyciągnął mnie do siebie mówiąc, jaka jestem ładna i jak ładnie wyglądam, cały czas przyciągając mnie do siebie gdy trzasnęły drzwi i wtedy mnie nerwowo odepchnął każąc wracać szybko na lekcje. Czub jakiś, nie wiem co on ode mnie chciał. Miałam do niego wrogie nastawienie więc gnębił mnie później z pytaniami i to ostro ale jakoś wyszłam na tę tróję. Każda dziewczyna milczała bo bała się konsekwencji, dopiero po maturze posypały się liczne komentarze nawet w obecności nauczycielek które wytrzeszczały oczy ze zdziwienia.Jedna młoda nauczycielka przyznała nam rację, że jest on dziwny ale lepiej siedzieć cicho. Jak dla mnie tacy goście nie powinni uczyć, z drugiej strony człowiek bał się coś odzywać. Współczuję tylko dziewczynom które teraz tam się uczą i zastanawiam, czy jednak nie powinno coś się z tym zrobić. Mi tylko władował się na zaplecze gdy wiedział,że się przebieram i coś tam kombinował przyciągając mnie do siebie ale nie wiem co jeszcze może mu odwalić.

Gość gość
pały to raczej stawiał chłopcom a nie dziewczynom autorko, bo chłopcy mają pały

Gość gość
no nie moge,dzieci powinny mowic o takich sytuacjach rodzicom,a skoro nauczycielki juz wiedza,to ja jako rodzic poszlabym do dyrekcji,wychowawcy,prokuratury i ruszyla niebo i ziemie aby wszystkie kompetentne urzedy pomogly usunac od zawodu takiego nauczyciela,jest policja itp,prawa ucznia wedlug konstytucji sa takie ze kazdy ma prawo do nauki w spokojnych warunkach, era internetu a z takim nauczycielem sie obsrywac i glowa w piasek?

Gość gość
Zbieraj dowody. Np. nagrywaj to jak to mówi lub zbierz światków i idź na policję. To się będzie rozkręcać a jak pójdziesz do dyrekcji i to powiesz to go wywalą ze szkoły jednej to pójdzie do innej i będzie więcej pokrzywdzonych dziewczyn. Nie bój się prawo i ja jesteśmy z Tobą nie zwlekaj z tym! :*

Gość gość
tu autorka, Mam filmik jak on w kiblu walił se konia.

Gość gość
Kochani, w pierwszym zdaniu napisałam, że już skończyłam liceum:-) I tak, wtedy chowałam piasek ale skoro teraz nic mi nie grozi chciałabym pomóc innym dziewczynom. Tylko nie wiem jak się za to zabrać.

Gość gość
10:05 podszyw

Gość gość
dziewczyny musza powiedziec rodzicom,rodzice musza sie spotkac z wychowawca i zglosic Problem,mozecie zorganizowac zebranie w szkole z dyrekcja,potem pismo oficjalne do dyrekcji podpisane przez rodzicow w tonacji o zadanie o usuniecie nauczyciela ze szkoly,trzeba bez blagalnych akcentow(w 2 egzemplarzach aby Sekretariat dal na jednym pieczatke)zbierac jak najwiecej papierow,wizyta u dzielnicowego,ktory ma w rejonie ta szkole i rodzice powinni dalej sami wpadac na rozwijanie tematu,prokuratura itp.poradnia pedagogiczno psychologiczna-tu tez oficjalne pismo od rodzicow z prosba o pomoc placowki zewnetrznej w formie np. spotkan terapeutycznych dla grupy w szkole,na temat przemocy np. ale cokolwiek bym pisala i skladala , wszystko na pismie i podbita kopia,ruszycie wtedy instytucje i to zadziala,do wydzialu spraw nieletnich na komisariat tez warto uderzyc...to na szybko co mi przychodzi,gdyby chodzilo o moje dziecko tak bym zrobila