Gość tuasha Napisano Wrzesień 18, 2014 HEJ WSZYSTKIM! Piszę tu lekko zdesperowana. W zasadzie lekarze już nie chcą dawać skierowań na kolejne badania i mam nadzieję, że Was może ktoś coś zaradzi on line:) od dwoch miesiecy czuję niesprecyzowany ból, jakby ucisk po prawej stronie żeber. Najpierw myślałam, że to pierś - zrobiłam badania - wszystko ok. Najdziwniejsze jest to, że ból się przenosi, kiedy mu się zachce, w dół. od piersi, żeber, po całkowity dół po prawej stronie (jakby na wyrostek robaczkowy, az do podbrzusza. Kiedy boli w jednym miejscu (uciska), w innym ustaje. W nocy nie dokucza, ale towarzyszy mi cały czas, rtg klatki piersiowej ok. Zrobiłam nawet w desperacji markery nowotworowe na własny koszt - na narządy wewn. Wszystko w normie. Zaznaczę, że zdiagnozowano u mnie dyskopatię w części lędzwiowej(po rezonansie), duża przepuklina, z sekwestrem,dysk wypadł, termin zabiegu mam na luty, nie wygląda to dobrze. Mocny ucisk na lewą stronę. Fakt, lewa noga rypie mnie od 4 miesięcy nie do wytrzymania. Ale czy możliwe, ze górne partie prawej strony ciała też to odczuwają!? Oczywiscie ćwiczę, chodze na basen itp. Może ktoś ma jakies sugestie? szkoda, ze w naszym kraju trzeba leczyc się na własny koszt, bo lekarze pukają się po głowach. Dzięki za wszelkie wypowiedzi:)Pozdrawiam i życzę zdrowia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach