Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tuasha

ból prawej strony ciała, dyskopatia

Polecane posty

Gość tuasha

HEJ WSZYSTKIM! Piszę tu lekko zdesperowana. W zasadzie lekarze już nie chcą dawać skierowań na kolejne badania i mam nadzieję, że Was może ktoś coś zaradzi on line:) od dwoch miesiecy czuję niesprecyzowany ból, jakby ucisk po prawej stronie żeber. Najpierw myślałam, że to pierś - zrobiłam badania - wszystko ok. Najdziwniejsze jest to, że ból się przenosi, kiedy mu się zachce, w dół. od piersi, żeber, po całkowity dół po prawej stronie (jakby na wyrostek robaczkowy, az do podbrzusza. Kiedy boli w jednym miejscu (uciska), w innym ustaje. W nocy nie dokucza, ale towarzyszy mi cały czas, rtg klatki piersiowej ok. Zrobiłam nawet w desperacji markery nowotworowe na własny koszt - na narządy wewn. Wszystko w normie. Zaznaczę, że zdiagnozowano u mnie dyskopatię w części lędzwiowej(po rezonansie), duża przepuklina, z sekwestrem,dysk wypadł, termin zabiegu mam na luty, nie wygląda to dobrze. Mocny ucisk na lewą stronę. Fakt, lewa noga rypie mnie od 4 miesięcy nie do wytrzymania. Ale czy możliwe, ze górne partie prawej strony ciała też to odczuwają!? Oczywiscie ćwiczę, chodze na basen itp. Może ktoś ma jakies sugestie? szkoda, ze w naszym kraju trzeba leczyc się na własny koszt, bo lekarze pukają się po głowach. Dzięki za wszelkie wypowiedzi:)Pozdrawiam i życzę zdrowia!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować