Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieodwracalne

Polecane posty

Gość gość

jestem samotna, nie umiem się otworzyć na nowych ludzi, jak poradzić sobie z ta samotnością? mam meża, kochane dzieci ale chciałabym mieć przyjaciół, jedną jaka miałam przez głupotę swoja straciłam, strasznie mi jej brakuje, bylam ignorantką teraz zrozumiałam jaka bylam glupia ale czasu nie cofne a ja jestem coraz bardziej samotna :(

Gość gość
po co ci przyjaciele przecież masz męża i dziecko :)

Gość gość
Inni ludzie są nam na życia potrzebni. Poza rodziną. Tak, masz męża i dzieci, ale każdy potrzebuje też innych osób. Nie daj buk zostawi Cię mąż-nie masz z kim wyjść, dokąd iść i komu się pożalić. Poza tym fajnie czasami wyrwać się z domowego kieratu, kobiety zbyt często przyjmują jedną rolę w życiu- żony i matki, zapominając że są również przyjaciółkami, hobbystkami. Sama jestem niezamężna, więc pewnie nie mam za wielkiego prawa się wypowiadać, ale związek i rodzina też łapie troszkę świeżości jeśli człowiek się stęskni, można się podzielić wrażeniami, o których mąż nie wie. Kapitalnie jest to opisane w Mężczyźni są z marsa, a kobiety z wenus. Szkoda, że tak późno do niej sięgnęłam ;) A co do koleżanki to odezwij się. Ja panna, która straciła wiele koleżanek po tym, jak wyszły za mąż, cierpię, że już mnie nie potrzebują.

Gość gość
Fajnie ze ktoś się odezwal i rozumie mnie, rodzina jest ważna najważniejszą ale nawet mój maz prosi żebym wyszla do koleżanek, a janie chce, nie chce w kolko rozmawiać o dzieciach i ogródku, chce pogadac o bzdurach, makjazu, zakupach, muzyce, filmie , powyglupiac, posmiac sie ....

Gość gość
Zadzwonić , pozalic się problemami.... mam koleżanki w pracy ale nie umiem się otworzyć bo nie lubie jak się plotkuje za plecami o powierzonych sekretach a tak niestety jest

Gość gość
takie krótkie słowo jak BÓG tylko trzy trzy literki i aż dwa byki.To tak na marginesie i nie do tematu.

Gość gość
przepros przyjaciolke

Gość gość
ja tez nie mam nikogo bliskiego

Gość gość
To poszukaj nawet w internecie.

Gość gość
załozycielka tematu- próbowałam ale ona nie chce mnie znac :(