Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki podać tytuł emaila?

Polecane posty

Gość gość

Wysłałam email do firmy w sprawie zapytania, o to czy moje CV dotarło do "kadr". Pytałam się także o kontakt do osoby odpowiedzialnej za rekrutację. Nie ma w tej firmie telefonu do kadr, żeby można by było się z nimi skontaktować, a jedynie mail do osoby odpowiedzialnej za filie tej firmy, do której aplikuje. CV wysłałam wg szablony narzuconego przez dana firmę i powinno być wszystko w porządku. Jednak uważam, że mogłam popełnić gafę w tym emailu. W tytule, żeby nie powtarzać treści maila "informacja o rekrutacji" podałam - "dzień dobry". Reszta maila jest w porządku. Teraz się martwię :/. W tamtej chwili uważałam, że nie piszę konkretnie w sprawie mojej rekrutacji na stanowisko, a w celach czysto informacyjnych to wystarczy

Gość gość
wypowie się tutaj ktoś?

Gość gość
Hehe, wyslalas maila z tytulem "dzien dobry"?? no to niezle...powiem tak- malo profesjonalnie:)

Gość gość
No dobrze, ale nie wysyłam wraz z maialem CV ani innych dokumentów. Prosiłam tylko o kilka informacji.

Gość gość
widzac takiego maila, o takim tytule pracodawca mogl rownie dobrze od razu go usunac, uznajac go za spam.. Trzeba bylo napisac po prostu np "Prośba o informację odnośnie rekrutacji" Ile masz lat dziewczynko?

Gość gość
To nie jest mój pracodawca ani osoba której mogłabym podlegać...ale ok. Mój problem jak usunie... bez obrażania. Trochę POWAGI - jak to piszesz.

Gość gość
Haha co za tępak :-D lepiej aplikuj na stanowisko robola na hali produkcyjnej bo z taką "inteligencją" nie masz szans na cos lepszego

Gość gość
i pozniej takie sie dziwia ze pracy znalezc nie moga jak nawet zwyklego maila wyslac nie potrafia.

Gość gość
Ja za to gratuluje Wam kultury na forach. Nikt nie chciałby nawet takich roboli jak Wy na taśmie z takim chamstwem ). Problemy w życiu wyrzucacie na forach na innych ludziach - gratulacje!

Gość gość
To nie jest mój pracodawca ani osoba której mogłabym podlegać...ale ok. x nie ważne! wysylasz maila z zapytaniem do firmy w ktorej chcialabys pracowac i powinnas wykazac sie choc odrobina profesjonalizmu! Takie dzien dobry w tytule to se mozesz do cioc***isac

Gość gość
Problemy w życiu wyrzucacie na forach na innych ludziach - gratulacje! x jakie problemy w zyciu dziecko?

Gość gość
Wieśniara

Gość gość
Dzien dobry hahaha :-D skonczylas wyzszą szkole gotowania na gazie w radomiu czy co?

Gość gość
wydaje mi sie ze autorka watku jest bardzo mloda osoba, ktora dopiero zaczyna szukac pracy, bo jesli takiego maila wysyla starsza doswiadczona pani to bez komentarza

Gość gość
Czy mozna wyslac tego samego maila zmieniajac tytul? Przykro mi takie chamstwo i wyżywanie się na innych nie jest normalne..

Gość gość
Szukam pierwszy raz pracy i pisałam tego maila mając wysoką gorączke i poszło... takie coś

Gość gość
Czy mozna wyslac tego samego maila zmieniajac tytul? x czy ty naprawde jestes niedorozwinieta czy ten watek to prowo?

Gość gość
Dziękuje dorozwinięty człowieku. Chcę poprawić wpadkę - tyle. Ludzie poprawiają swoje błędy - nie wiem czy wiesz...

Gość gość
k u z w a !!! wyslij jeszcze raz tego cholernego maila i nie męcz już d u p y

Gość gość
chyba żartujesz? jak to ktoś napisał jestem niedorozwinięta myśląc nawet o tym. to nie jest najlepszy pomysl, ale i tak juz gorzej byc nie moze już pogrzebana jest ta praca, może rzeczywiście nadaję się tylko do fabryki zadowoleni?

Gość gość
wysyłaj tego maila po kilkanaście razy, goowno nas to obchodzi tępaku :o nawet do fabryki by cię nie przyjęli bo tam też trzeba umieć przejśc przez proces rekrutacji

Gość gość
wyżyłeś się już? pokazałeś swoja wyższość? mam bić brawa? nie mów że nie masz problemów ze sobą...

Gość gość
zadałam pytanie - ok zrobiłam źle ale nie potrzebuje obrazy przez złych na cały świat .. ludzi (?) zaczynam wątpić w to określenie ja chociaż rozumiem swój błąd

Gość gość
no i po co odpisujesz skoro masz to w d*pie? widac myslenie logiczne niezbyt chyba dziala gratulacje frustracie - znizylam sie do twojego (specjalnie z malej litery) poziomu! udalo Ci sie mnie wkurzyc trollu :)

Gość gość
dobra, juz sie wyzyliscie na niej to teraz idzcie na spacer. ladna pogoda jest🖐️ wyslij jeszcze raz ten mail