Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dobrze zrobic minete

Polecane posty

Gość gość

witam dziwczyny mam male doswiadczenie w tym wzgledzie a chcialbym dogodzic mojej pani prosze o rady

Gość gość
czy ktos mi pomorze

Gość gość
Mój mąż zaczyna seks od minetki.Delikatnie zaczyna lizac po jakimś czasie zaczyna ssać na przemian liżąc .Tak długo aż dojdę do sczytowania wtedy zaczynam podnosić pośladki do góry na dół dość mocno trąc o jego język.A gdy trysnę spija do końca co do kropli mój nektar.Po tym seksie wchodzi do pochwy i on ma wtedy przyjemność kończy wytryskiem.Gdy tryśnie to biorę do ust i wtedy ja ssię dość długo aż do jego kolejnego wytrysku.W tym jest podsztawa by mic higienę osobista.Dobrze wymys cipke i członka.A raz w miesiącu mąż robi mi lewatywę a widzial jak robić podczas wspólnego porodu.I gdy ja postawie po seksie dopochwowym członka Bardzo Delikatnie wchodzi w drugą dziurkę.I coraz mocniej mnie posówa aż nie tryśnie gdy czuje ciepła spermę tez szczytuję bardzo mocno z wielkim podnieceniem.Mąż zostaje gdy tryśnie w dupci po same jadra i dość długo trzyma bym mogła szczytować do końca.Trwa kilka minut.