Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćszukajacyrogow

Bardzo Proszę o opinie !!

Polecane posty

Gość gośćszukajacyrogow

Sytuacja: żona pracuje w branży usługowej i wykonuje masaże. Trafia się obcokrajowiec bardzo zadowolony po masażu , aż tak że podziękowania składa na facebook'u i w rewanżu zaprasza na drinka. Zona usuwa wiadomości od niego ale nie pisze że tego sobie nie życzy. Wszystko trwało parę dni ale po zaproszeniu na drinka za kilka godzin przyszedł kolejny sms dlaczego nie odpisuje . Trafiło że miałem jej telefon w ręku i poźniej odzyskałęm pierwszego smsa. Równiej w pracy zona nie poinformowała go że jest mężatką. Straciłem zaufanie kompletnie . W trakcie tych kilku dni była z koleżankami na imprezach dwa razy i tu rodzą sie kolejne moje podejzenia. Uważa ze przesadzam ze jestem zazdrosny i nic sie nie stało . małżenstwo wisi na wlosku. Czy ja sie przesadnie denerwuje i to cos dziwnego ? Wyraźcie opinie . Dziękuje

Gość gość
raczej nie przesadzasz, gdyby jej sie to nie podobalo, nie pasowalaby jej ze ja podrywa i nie chcialaby miec z nim kontaktu poinformowalaby go ,ze ma meza . Obserwuj ja i jej zachowania , nie rob scen , badz cierpliwy, uspij jej czujnosc , jezeli jest cos na rzeczy to sie wyda