Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looolitka123

Kto z was związał się, związałby się z kimś kto ma dziecko?

Polecane posty

Gość looolitka123

Czy ktoś z was był lub jest w związku z osobą która ma już dziecko? Czy samotna matka może znaleźć ponownie miłość mimo tego że ma dziecko?

Gość gość
Miłość może znaleźć, ale ja np z samotną matką bym się nie związał. Dla kobiety urodzenie dziecka to najważniejsza sprawa w życiu, nie chce takiej która to co najważniejsze ma z innym.

Gość gość
a po co jej milosc skoro ma dziecko? niech kocha dziecko 🖐️

Gość gość
ale kasa jest potrzebna na to dziecko - więc trzeba znaleźć frajera!

Gość gość
Jestem w związku z facetem który ma dziecko. Nie nie i jeszcze raz nie. Głupia byłam zakochana. Przeszłość w postaci ex wlecze się za nim jak smród po gaciach. Teraz już dla mnie za późno bo nam z nim dziecko. Ale odradzam wszystkim związek z dzieciatym. To kanał i katorga.

Gość gość
Ja miałam 2,5 letniego synka jak poznałam swojego meza:) Żaden ex się nie pałęta bo jest pozbawiony praw.Mamy wspolna corke i wszystko się dobrze układa.Mozna?mozna.

Gość gość
Razem z mężem wychowujemy jego syna z pierwszego małżeństwa, mamy tez wspólne dziecko. Czy jest trudno? Zależy jakie masz podejście, ze wspólnym dzieckiem też nie zawsze jest łatwo. Jeżeli mezczyzna jest wartościowy to próbuj.

Gość gość
Przepraszam skupiłam się na meczu i nie odpowiedziałam na Twoje pytanie. Oczywiscie, że masz szansę kogoś poznać. Tylko o wartościowego człowieka jest trudno, nie przez dziecko a w ogóle. Więcej wiary w siebie. Pozdrawiam

Gość gość
no własnie ciekawa jestem odpowiedzi, mam podobną sytuacje.. choć po przemyśleniu stwierdzam, że chyba lepiej w to nie brnać, i nawet nie ze względu na jego dziecko, tylko na to, że on sam jest jak duży dzieciak :)

Gość gości ohfdbj
Jak jest miłość i odpowiedzialność to wszystko jest możliwe a razem można góry przenosić.ja miałam dwóch synków mąż miał córkę i mamy bliźniaki razem.