Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnosctakasobie

Sluchajcie, pytam powaznie o pewna kwestie bo juz nie wiem co robic :(

Polecane posty

Gość niepewnosctakasobie

Witam Spotykam się z pewnym facetem od niedawna. Widzieliśmy się raptem 4 razy. On bardzo chce seksu, tzn. nie mówi o tym bezpośrednio w stylu "chce sexu", ale aluzje są bardzo wyraźne wiem jak na niego działam bo tego nie ukrywa. Ale jakoś mimo wielkiej ochoty ja nie chce się z nim przespać, boje się ze zaliczy i zniknie :O Mieliśmy jutro iść na imprezę, odreagować bo on ma trochę problemów i ja też. tylko, ze on musiałby zanocowac u mnie i nie zbyt mi to odpowiada a przecież nie powiem mu zeby spadał na hotel. Wiec z imprezy chyba się wykrece jednak. Powiedzcie, co robić bo juz głupieje :(

Gość gość
hm , jak inicjuje sex na 4 spotkaniu, to znaczy że nie traktuje cie powaznie, lepiej zlej na niego i pomyśl o tym co ty czujesz

Jeżeli zaproponujesz mu nocowanie, to będzie się do Ciebei dobierał. Jeżeli to facet z klasą to zrozumie NIE i będzie grzecznie spał na kanapie, jeżeli facet bez klasy, to pozostanie Ci niesmak. Dla mnie na 99% to pretekst (że nei ma gdzie spać).

Gość gość
Do mnie ma 30 km. Impreza kolejne 20 km dalej. Mamy jechać tam taxi i wrócić taxi. To juz są 2 stówki bo tak to w nocy kosztuje. Odległość plus taryfa nocna i przejazd przez 3 miasta. Mimo, ze to tylko 20 km rzeczywiście jedzie się przez 3 miasta. Nid inicjował seksu, ale mi wystarczy jego spojrzenie, gesty, subtelny dotyk...

Gość gość
Haha kolegę na randkę ma zabrać ? pogielo Cię ? :D X Autorki Słuszne są Twoje obawy, ale powiedz widywalisciw się jak dotąd w dzień pewnie. Pcha Ci się do domu ? Proponował to choć raz ? Kto wymyślił wyjście na imprezę ?

Gość gość
Nie do domu się nie pcha. Dziś był na kawie około 12 bo był w okolicy. Impreza to był mój pomysł, trochę nieprzemyślany niestety :(

Gość gość
4 razy się widzieliście a facet już ma taką na ciebie chcice? dziewczyno po pierwsze przetrzymaj go, po drugie co to znaczy ze musisz go przenocować? niech facet wraca do swojego mieszkania. Bez przesady...

Gość Rybka777
Przychylam się do opinii, że jak facet z klasą, to zrozumie, kiedy powiesz "nie", bo to np. nienajlepszy moment albo po prostu "nie", bo jeszcze nie teraz. Może niekoniecznie traktuje Cię przedmiotowo, może po prostu lubi seks i taką ma osobowość. Zwłaszcza, jeśli mocno działasz na jego zmysły. Jakie masz odczucia w codziennych spotkaniach - uważasz, że Cię szanuje? Sprawia wrażenie, że zależy mu na znajomości na dłużej, czy żyje chwilą ? Bo jeśli ma super lekkie podejście do Ciebie i tej relacji to na większe uczucie i seks z miłości raczej bym nie liczyła, niestety...

Gość gość
Szacunek ma, inaczej juz byłby skreślony. No działam na niego, o tym akurat napisał w smsie jak mieliśmy taki temat o tym. Ujął to mniej więcej tak: "pewnie o tym wiesz, ale działasz na facetów niemożliwie, masz piękne oczy, uśmiech i z******ta figurę". A przyciąga go do mnie (tak twierdzi) to, ze jestem samodzielna i radzę sobie w życiu mając dziecko. ( tatuś zawinął na wieść o ciąży, kilka msc przed ślubem :O ). Stwierdził, ze to go fascynuje i przyciąga. Z małym miał do czynienia raz, byliśmy na spacerze, złapał z nim niesamowity kontakt co nie ukrywam no jest ważne, ale nie tylko to się liczy oczywiście.

Gość gość
To ze lubi seks to też wiem. no jesteśmy dorośli wiec takie tematy nie są jakimś tabu. Ja potrafię z każdym gadać o wszystkim oczywiście w jakichś granicach smaku i taktu ;) Bardzo podkreślał, ze w łóżku najwazniejsza jest kobieta, to ona ma być zadowolona w pierwszej kolejności, potem on. Czy kłamie nie wiem ? Mówił to patrząc mi w oczy.

Gość Rybka777
Rzadko kto kłamie patrząc prosto w oczy. Z tego co piszesz to ja to odbieram tak, że raczej nie jesteś tylko dla zabawy. Ale jeśli chcesz poczekać z seksem to luz. Myślę, że taka impreza to dobry sposób, żeby sprawdzić, czy naprawdę mu zależy i ma szacunek, czy gada, żeby gadać. Po jednej odmowie nie powinien się zawinąć i więcej nie wrócić. Ale gdy tak zrobi - masz pewność, że nie był zbyt wiele warty.

Gość gośćula
hej hej ,chwileczkę ,masz dziecko tak ? a gdzie ono będzie gdy on do was /ciebie przyjdzie na noc ? U dziadków czy u Ciebie ? Nie wkręcaj dziecka w niepewne znajomości kobieto!

Gość gość
Hm wiec moze zdecyduje się na ta imprezę i przenocuje go. Mogę spać na łóżku syna (on jest za ciężki bo to łóżko do 60 kg) a jego położyć na moim lub możemy spać razem, ale o seksie nie ma mowy. Nie jestem na to gotowa i juz. jeśli to uszanuje i nie będzie się dobieral to moze rzeczywiście znaczyć, ze chodzi mu o mnie a nie tylko zaliczenie fajnej d**y jak to się mówi. jeśli więcej się nie odezwie albo będzie unikał kontaktu to niech spada wtedy - jego strata :) Dziękuję za rozjaśnienie umysłu ! ;)

Gość gość
wszystko zalezy od ciebie

Gość gość
U moich rodziców będzie mój synek :) kiedy gdzieś wychodzę z przyjaciółmi czy coś to zawsze jest tam.

Gość gośćula
a to spoko ,bo wiesz to kafe jest ...tu mamuśki sprowadzają co rusz nowych wujków ,ledwo się dziecko przyzwyczai ,już kolejny wujek czy tatuś. Normalnie mu powiedz że nie jestes jeszcze gotowa ,że Ciebie kręci meski mózg a nie przyrodzenie stad pragniesz go bliżej poznać.

Gość gość
Dziecko się nie przywiązuje po kilku spotkaniach, ale lepiej nie robić tego zbyt często aby się widywali, ja wiem :) ale muszę wiedzieć jaki stosunek będzie miał do małego z biegiem czasu. Mały ma dwa lata i jak do tej pory nikogo nie miałam z nikim sis nie spotykałam ;) Mam wielu znajomych itd i różne osoby wpadają, wujków i cioć ma w trzy i trochę wiadomo wiec też jakaś nowa twarz Wrażenia nie robi na nim ;-)

Gość gość
Ja bym się nie przejmowała, ile go to będzie kosztować. Jeśli nie chcesz, żeby u Ciebie został, to nie i tyle. Tylko rozegraj to kulturalnie, tzn. powiedz mu z wyprzedzeniem szczerze, że bardzo chętnie pójdziesz na imprezę, ale, że wolałabyś, żeby nie zostawał u Ciebie na noc i musi się z tym liczyć. I że Ci przykro, ale że nie czujesz się jeszcze na to gotowa, żeby przyjmować go na noc. Faceci to uwielbiają, jak znamy swoje granice i umiemy ich mocno bronić. A Ty masz do tego pełne prawo i to zupełnie zrozumiałe, że po 4ech spotkaniach nie chcesz jeszcze przyjmować faceta na noc.

Gość gość
pewnie o tym wiesz, ale działasz na facetów niemożliwie, masz piękne oczy, uśmiech i z******ta figurę xxx moja droga ten tekst dla mnie brzmi tak: 'chciałbym Cię teraz natychmiast przelecieć i wkurza mnie to że jesteś taka głupia i nie chcesz skorzystać z okazji że ja chcę " :-p

Gość gość
czemu kobiety nie słuchają swojej intuicji :-o ja bym nie miała wyrzutów żeby mu odmówić wprost

Gość gość
No tak na pewno tylko on zaliczy:O Bo Ty bedziesz z boku i nie bedzie dla Ciebie z tego przyjemnosci:O