Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

los pitufos

Czego wam w dzieciństwie najbardziej brakowało?

Polecane posty

1. Nie miałam własnego pokoju, komputera 2. Nie miałam warunków do nauki 3. W domu ciągłe awantury 4. Rodzina (Dziadkowie, wujkowie, ciotki, kuzyni) patrzyli na mnie z góry 5. Poniżana byłam w każdej szkole na każdym kroku 6. Chcieli mnie skierować do zawodówki (trochę żałuje, że nie poszłam ale matka uparła się na technikum) Wychowałam się w domu gdzie oprócz pieniędzy nie było miłości a tylko przekleństwa i wrzaski. Ojciec wychował się w domu, gdzie jego matka miała pięcioro dzieci (jedno oddała do adopcji) a resztę miało innego ojca. Matka wychowała się w domu gdzie był alkohol. Zarówno u ojca jak i u matki były awantury. Chciałabym się urodzić jeszcze raz jakby była reinkarnacja w domu pełnym miłości :)

Gość gość
Mnie niczego, ale tobie na starość odbija palma i wracasz do wspomnień zamiast żyć i zmieniać to co tu wypisywałaś dla własnego dobra :P

Gość gość
Nic mi nie brakowało, miałam wspaniałe dzieciństwo, szczerze ci współczuje, ale może za bardzo wyolbrzymiasz, napewno nie bylo tak źle. musisz moze spojrzec na to z innej perspektywy.

Ja nigdy nie miałam poczucia bezpieczeństwa, awantury ciągle, nic miłego mnie nie spotkało, to może od czasu do czasu jakieś ciasteczko ale wychowałam się w biedzie i nędzy. Matka jak były na świadectwie same dwóję to darła ryja a ja cierpiałam i do tej pory cierpię jak o tym myślę.

Gość gość
23:14 heh, najedzony głodnego nie zrozumie :) każdy uważa, ze takie osoby które miały gorzej w dzieciństwie muszą zawsze wyolbrzymiać i uzalac sie nad tym..

24. Dwóję miałam w gimnazjum. W podstawówce, w czwartek klasie miałam same czwórki i trzy tróję, w piątej klasie same czwórki, jedną dwóję i dwie tróję, w szóstej klasie miałam same czwórki, trzy piątki, dwie tróję i jedną dwóję.

W 4 klasie miałam dostateczny z matematyki, polskiego, angielskiego (reszta czwórki) W 5 klasie miałam dopuszczający z matematyki, dostateczny z polskiego i angielskiego (reszta czwórki) W 6 klasie miałam dopuszczający z matematyki, dostateczny z angielskiego i polskiego, bardzo dobry z religii, plastyki i muzyki. W gimnazjum już się pogorszyło, było bardzo ciężko.

Skoro miala w miare stopnie, to powinnas mature na mierny, ale zaliczyc. Cos sie tu nie zgadza.

W podstawówce miałam w miarę, w gimnazjum i technikum trochę się pogorszyły oceny ale z nie mojej winy. Po prostu miałam ciężkie warunki, pamiętam moment jak nie zdałam matury, potem nie zdałam egzaminu zawodowego i matka wydarła na mnie ryja przed ludźmi a nic wielkiego się nie zdało.

Smerfetka, nie ty jedna masz ciezko. Takich ludzi jeste wiecej niz mogloby ci sie wydawac. Zabierz sie do roboty bo mloda jestes i zycie przed toba, a ty je na Kafe marnujesz zamiast sie uczyc. Jak juz skonczysz studia to wrocisz tutaj i mozesz zasmiecac forum do woli, ale teraz powinnas miec inne priorytety.

Właśnie tylko od czego zacząć jak problem goni problem????? zero luksusów i przyjemności. Skończyłam bardzo ciężkie technikum: technik organizacji usług gastronomicznych :( :(czy może być trudniejsza szkoła.

Gość gość
a jak odpowiem że NICZEGO 😍 chyba będę marginesem :-p

Gość gość
Oprocz kasy to niczego

Gość gość
spokoju emocjonalnego

Gość gość
świętego spokoju

Gość gość
w rodzinach założonych nieco na siłę,w którym jedno z małżonków jest zdesperowane ( u mnie był to ojciec) nie ma szans nawet na solidne małżeństwo z rozsądku