Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strach ma wielkie oczy :D

Polecane posty

Gość gość

Czy macie jakieś fobie? Jeśli tak to jakie? Chętnie poczytam. xDD

Gość gość
Fobia przed ludźmi :(

Gość gość
uuuuu.... a czemu akurat przed ludźmi? jestes introwertykiem? nie martw się, ja tez ich nie lubie.

Gość gość
mam fobie nie wiem czy to sa fobie ale musze miec zawsze wyprasowane scierki kuchenne czyste i pachnace prasuje ****ardzo dokladnie i skladam w rowniutka kostke reszta moich fobii ? nie lubie jak ktos gra w piłke jak widze bachory z pilka obchodze to z daleka nie lubie schodow ruchomych , drzwi obrotowych jest wiele jeszcze rzeczy ale nie bede opisywac :p

Gość gość
Właśnie raczej ukrytym ekstrawertykiem :) coraz bardziej lubię ludzi ale kiedy przechodzę ulica to nie potrafię jeszcze spojrzeć w oczy.. to chyba przez samoocene

Gość gość
nic szczegolnego klaustrofobia i taki maly paradoks we mnie uwielbiam jezdzic samochodem ale... granica km i czasu jaki moge spedzic w aucie to mniej wiecej 3 godz wiec ponad 100 km a i oczywiscie ja prowadze, inaczej granica wytrzymalosci znaczaco sie obniza

Arachnofobia. Ponadto, boję się wielu rzeczy, ale "fobia" to zbyt mocne określenie.

Gość gość
wszystko pewnie przyjdzie z czasem .xD ważne że są jakieś postępy.

Gość gość
Strach przed schodami ruchomymi

Gość gość
boje sie wyruszac w dalsze podroze boje sie ze w tym czasie zlapie mnie atak paniki i co wtedy wstyd przed ludzmi bo w takiej sytuacji nie wiem co sie dzieje ze mna chce mi sie srac rzygac serce mi chce wyskoczyc i mam drgawki wrecz umieram :( biore leki na to ale i tak sie boje ze mnie to zlapie i ludzie wezma mnie za idiotke

Gość gość
Zawsze jak wchodze do jakiegos pomieszczenia np. pokoju musze dotknąć krzesło w 4 rogi. Lub cokolwiek innego wazne zeby była parzysta liczba. Inaczej nie moge sie na niczym innym skupic.