Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Mimo mojego wieku nie mam życia towarzyskiego ani uczuciowego

Polecane posty

looooser cześć z tym wolontariatem to tak średnio a wyjazd to jeszcze nie teraz to będzie szkolenie

Gość gość
Wspolczuje :-(

Gość gość
BleBle to w przeciwienstwie do nas. My wszyscy siedzacy tu codziennie po kilka godzin mamy niezwykle bogate zycie towarzyskie o uczuciowym nie wspomne:-D Pozdrawiam🌼

Gość gość
Google Ty szalona bestio:-)

silnik wziąłem z odkurzacza samochodowego takiego przenośnego na akumulatorki pod 5V:classic_cool: obudowę mam zrobioną z małej butelki po oleju do silnika :classic_cool: trochę kabla :classic_cool: i do tego turbina założona na oś silnika i do tej turbiny jest przykręcona tarcza od gumówki :classic_cool:i to działa !!! :) bardzo dobrze

a zapomniał bym o opasce zaciskowej metalowej !!! która zaciska się na obudowie i tym samym trzyma silniczek by nie wypadł podczas wibracji !!!:classic_cool: grube gwoździe już obcinałem tak dla testu :classic_cool: i nie ma z tym problemu

Gość gość
samotnosc w wieku 30+ mnie nie dziwi, bo wiekszosc jest zajeta swoimi sprawami- rodzina, praca. samotnosc w wieku 20 paru lat jest dziwna, bo wiekszosc nie ma obowiazkow typu rodzina, czasem nawet praca.