Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trudna syt finansowa..pomocy

Polecane posty

Gość gość

w mojej miescowosci bardzo cieko jest z praca,mam 2je dzieci i wlasnie zostalam zwolniona,likfidacja firmy,nie przysluguje mi zasilek po wrocilam z urlopu wych dowiedzialam sie ze moglabym isc na staz do pewnej firmy ale to tylko ok 800 zl wiec z opiekunki musze zrezygnowac, dzwonilam do urzedu bo myslalam ze dostane dofinansowanie do zlobka przedszkola ale tam mi powiedzieli ze o niczym takim sie slyszeli wiecie cos na ten temat? wlasnie gdzies na kafe cos takiego uslyszalam

Gość gość
Dofinansowanie z urzedu? Pierwsze slysze..moze z mopsu lub gopsu ale z urzedu?

Gość gość
nie wiem dlatego pytam nigdy nie bralam zadnych zasilkow ani nic takiego moze jest ku ktos kto wie po prostu ,,obila mi sie o uszy,,ze istnieje cos takiego i czy to przysluguje na prywatny zlobek?

Gość gość
Czasami zlobek dostaje dotacje wtedy rodzice maja taniej. O zapomoge jakas idz zapytaj do mopsu. Co Ci szkodzi.

Gość gość
są zasiłki do mieszkania a nie do żłobka

Gość gość
dofinansowania do zlobka czy przedszkola sa,ale nie w Polsce niestety :( Wspolczuje tej sytuacji,zycze Ci zebys jak najszybciej na nogi stanela.

Gość gość
Kiedys byly dofinansowania do zlobka czy przedszkola,ale to z zakladow pracy.Teraz nawet tego nie ma

Gość gość
Autorko, dlaczego nie przysługuje Ci zasiłek? Urlop wychowawczy wlicza się do okresu zatrudnienia, mam dokładnie tą samą sytuację, skończyłam urlop wychowawczy, firma właściwie upada, zostało kilka osób które wykańczają bieżące zamówienia a mojego stanowiska już nie ma, wypowiedzenie z winy pracodawcy i zasiłek mi się należy, bo pytałam w UP żeby wiedzieć czy mam w ogóle po co się rejestrować. Fakt, przeżyć się za to nie przeżyje, ale zawsze to coś zanim się znajdzie pracę.

Gość gość
jest coś takiego jak dofinasowanie opieki dziecka do lat 7 przez urząd pracy ale przysługuje to jedynie rodzicom samotnym. coś koło 350 zł wynosi.