Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura_1988

maluch w ciągłym biegu

Polecane posty

Gość Laura_1988

Mój synek od samego poczatku zamiast uczyć sie chodzić to biegal. I tak jest do tej pory gdy ma 3 i pól roku. Caly czas zwracamy mu uwagę i nic. W domu jak biegnie i sie przewróci to zamiast wstac i spokojnie iść to dalej biegnie. Wyjątek stanowi moment gdy idziemy za rękę do miasta ale tu tez jest spory problem bo sie wyrywa i krzyczy a ludzie na mnie patrzą jakbym mu jakąś krzywdę robila. Lekarka powiedziała ze nic mu nie jest i powinnam sie cieszyć ze mam tak dobrze rozwinięte dziecko. Tyle ze za 2 miesiące znowu rodze to juz zupełnie nie poradzę sobie na miescie czy w sklepie. Ktos cos moze poradzić?

Gość gość
Tez mam taka corke. Ciagle w biegu ciagle w ruchu. Nawet teraz jak jest chora to non stop biega po mieszkaniu. I tak od rana kiedy tylko otworzy oczy do samego wieczora. Nue wyobrazam sobie miec wiecej takich dzieci. Znajoma ma dziecko mlodsze od mojego o 4 msce (moja ma dwa i pol roku) to gdzie je posadzi tam bedzie siedziało i sie bawilo. W piaskownicy czy na hustawce bedzie siedzialo z pol dnia. Moje nie. Zycie w ciaglym biegu. Ciagle nowe pomysly coraz to ciekawsze. Widocznie takie charaktery maja nasze dzieci.

Gość gość
Moja córka jest też ciągle w biegu. Teraz co prawda poszła do przedszkola, ale i tak jak wracamy do domu to znowu biega;)ja nie wiem skąd ma tyle energii. Też na razie nie chcę mieć 2 go dziecka nie wyobrażam sobie.

Gość Laura_1988
Mam cichą nadzieję że to geny mojego eks męża i jak corka sie urodzi to będzie troche "wolniejsza" bo po innym ojcu :P