Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodziny nieco na siłę

Polecane posty

Gość gość

Zakładanie rodzin i prokreacja z kimś,z kim nie się szans nawet na solidny,spokojny związek z rozsądku,to jedno z największych s***********w,jakie można zrobić drugiemu człowiekowi.

Gość gość
Czasem rodzice zmuszają a czesem trzeba stworzyć dziecku rodzinę.,pełną rodzinę.

Gość gość
a po co w ogóle być desperatem,koniecznie chcącym kogoś mieć,czując,że ta druga osoba nie tyle ma inne poglądy ( bo to może wręcz być ciekawe wręcz),ale jest jakaś dziwna obca,denerwuje samą swoją obecnością,po co się zgadzać na związki z takimi osobami

Gość gość
na sile to sie gwoxdzie wbija a nie rodziny zaklada tyle mam do powiedzenia w tym temacie a co do prokreacji wybaczcie panstwo, wolalbym sie dowiedziec ze jestem wpadka niz cale zycie sluchac nad glowa wrzaskow sfrustrowanych starych

Gość gość
prawie wszystkie rodziny, w czasach w których piętnowano stare panny i kawalerów,były zakładane nieco z desperacji,nieco na siłę,byleby nie być samemu

Gość gość
Nie mam żalu do ówcześnie żyjących ludzi,że tak robili,takie były czasy ale jak można być tak głupim obecnie,w czasach w których rzeczywistość,w jakiej ludzie przyszło żyć zostanie przeorana i zmieniona,w stopniu,którego sobie ludzie nie wyobrażają.

Gość gość
byleby dziecko wychowywać w pełnej rodzinie a niesamotnie ..jak już takie dziecko na świecie jest.np.

Gość gość
i nie mówię,że zakładanie rodzin i prokreacja to coś złego,dla niektórzy się nadają żeby mieć nawet pięcioraczki,ale żeby tak sobie naprodukować jakichś znerwicowanych frustratów,z kimś na kogo nie jest się w stanie tak naprawdę patrzeć

Gość gość
a po co robić dziecko z kimś takim,w czasach powszechnej antykoncepcji

Gość gość
jakich znerwicowanych frustratów?,dzieci to skarb.

Gość gość
skarb jak cholera,żebyś spędziła kilkanaście lat w rodzinie,która powstała tylko dlatego,że mój ojciec był zdesperowany na punkcie matki,te darcie mordy na siebie i to nie tylko rodziców,ale rodzeństwa,z których jedne wdały się w matkę,a drugie w ojca,poczucie,że to rodzeństwo to tak naprawdę obcy ludzie

Gość gość
A po co stosować antykoncepcję jak się pragnęło dziecka.?

Gość gość
jak się pragnęło dziecka,to wracamy do punktu pierwszego,po co komuś dzieci,z kimś,z kim nie ma się szans nawet na solidny,spokojny związek z rozsądku,trzeba być debilem żeby w takie coś brnąć

Gość gość
ale jak obcy?rodzeństwo ,to rodzeństwo..wspólne geny ,więzy krwi...wspólni rodzice a ze dwa inne charaktery to już trudno...tak bywa.

Gość gość
jakie geny,te geny są sobie obce,tak sobie bliskie jak po gwałcie

Gość gość
zgwałcone kobiety,które wychowują dzieci z gwałtu z odrodzenia,mają do tego potomstwa podobne odczucia,niby są matkami,ale te dzieci jakieś dziwne i obce są dla nich

Gość gość
Jak się poza ta osoba świata nie widziało, i jak nie ma się oparcia w rodzinie to chce się mieć taki skarb maleńki,taka cząstkę siebie najbliższą sercu osobę....najbliższą bo ciało z ciała i krew z krwi.Ja wiem ze nikt tak jak mój synek nie jest w stanie mnie zrozumieć i nikogo tak jak jego kochać nie potrafię.jest dla mnie wszystkim,ostoją radościa,nadzieja...jest mój.:-)

Gość gość
Jakim gwałcie???

Gość gość
sytuacja w którejś ktoś z desperacji doprowadza do związku i prokreacji z obcą sobie tak naprawdę osobą,przypomina bardzo gwałt

Gość gość
żalisz się czy chwalisz autorko? :D

Gość gość
A dlaczego obcą ,ja chodziłam z moim 2lata i siedem miesięcy ,od poczatku była mowa o slubie,a myśl o dziecku wyszła świadomie ...tylko potem podczas ciąży on nagle się zakochał i mnie zostawił,po roku wrócił i postanowilismy stworzyć rodzinę na nowo...tyle że ja nie umiem wybaczyć ani zapomnieć,ze dla innej wyparł się swojego dziecka.ale to stare dzieje.teraz jest teraz.

Gość gość
temat założył sfrustrowany facet,który nie potrafi zrozumieć ze mam dzieci świadomie i nikt mnie nie zgwałcił!.

Gość gość
czyli jeżeli masz w takich relacjach dzieci w pełni świadomie,to rozumem nie grzeszysz i o tym jest ten temat,o tym,że głupki tak postępują

Gość gość
co za naćpana debilka tu się produkuje? :D

Gość gość
Tak?a mądrzy to co wyrzucają dzieci do śmietnika jak niepotrzebną rzecz?...to ja już chyba wolę być głupia niż myśleć tak jak wy!

Gość gość
mądrzy nie brną w takie relacje

Gość gość
Relacje były wyśmienite nim poznał tą druga tyle ze już wtedy byłam w ciąży.

Gość gość
jasne wyśmienite relacje i nagle inna mu w głowie zawraca,prawdopobnie chciałaś go przyszpilić,a on się skusił,bo nie było innej na horyzoncie

Gość gość
co ty bredzisz? ślub miał być we wrześniu zaplanowany od maja a w sierpniu poznał ta drugą i kompletnie mu odbiło.Potem wrócił jak pies z podkulonym ogonem.A ..i nie przyszpilić tylko stworzyć dziecku pełną rodzinę,da się wyrzec siebie dla dobra dziecka ,trzeba tylko miec w sobie wiele pokory.

Gość gość
gość dziś Czasem rodzice zmuszają a czesem trzeba stworzyć dziecku rodzinę.,pełną rodzinę. Xxxx Hahaha:-D To gdzie Wy zyjecie jak Was zmuszaja? Ja myslalem,ze jako niezalezna jednostka sam wybieram wspolmalzonka no coz nie wszyscy sa sobie panami