Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

budkicompl

Fotobudka na studniówkę, na imprezę firmową, na wesele, na wieczór panieński

Polecane posty

Zapraszam na stronę www.budki.com.pl. Tam dowiecie się jaki znakomity dodatek do każdej imprezy dla Was mamy :) Proponujemy Wam wynajęcie fotobudki z możliwością nieskończonej ilości zdjęć drukowanych 30 sekund po ich zrobieniu. Otrzymujecie dzięki temu natychmiastową pamiątkę ze swojej imprezy :) Polecam :)

Gość gość
Ja też polecam fotobudke na wesele. U nas w jej towarzystwie bawili się wszyscy i młodzi i starzy. Świetna pamiątka dla naszych gości i dla nas! Polecam fotobudkę partyking.pl Genialna i fachowa obsługa!

Gość gość
Nasza fotobudka jest najbardziej zaawansowanym technologicznie urządzeniem, dostępnym na Polskim rynku. Gwarantujemy usługę świadczoną na bardzo wysokim poziomie. Działamy na terenie całej Polski. FOTOBUDKA to: - wspaniała zabawa - szalone fotki - niezapomniana atrakcja PAKIET PODSTAWOWY 2h - 799,00 - dojazd - asystent obsługujący urządzenie - nielimitowana ilość zdjęć - personalizacja zdjęć oraz ekranu startowego - zdjęcia kolorowe, czarno-białe, retro itp. - mnóstwo śmiesznych gadżetów (okulary, kapelusze, peruki itp.) - technologia GREEN SCREEN (dowolny plik graficzny jako tło) - wysyłanie zdjęć na FACEBOOK, TWITTER, EMAIL oraz FTP - galeria zdjęć online - pendrive ze wyszytskimi zdjęciami - wersja urządzenia CLASSIC oraz BOX Fotobudka ma na celu ożywić wszelkiego rodzaju imprezy, m.in. eventy, imprezy firmowe, akcje promocyjne, wesela, rocznice, studniówki, komersy, spotkania klasowe, zjazdy rodzinne, urodziny. tel. +48 731 572 972 mail: kontakt@foto-budka.pl www.foto-budka.pl

>>>PAKIET PODSTAWOWY 2h - 799,00<<< x Za 8 stów można kupić nienajgorszy aparat fotograficzny (400) i za pozostałe 400zł wykonać prawie 4 000 odbitek. x To usatysfakcjonuje uczestników każdego przyjęcia, a aparat zostanie do użytku w czasie nocy poślubnej :P i późniejszej podróżny :).

Gość gość
Jeżeli już myślicie o fotobudce na studniówkę i będzie duża ilość osób to polecam zamówienie kilku fotobudek, aby nie tworzyły się kolejki i każdy zdążył zrobić sobie zdjęcie. Takie możliwości mają chłopaki z fotobudkami SesjaParty https://sesjaparty.pl

Fotobudki super! ja u siebie też miałam :) a ostatnio byłam na imprezie gdzie było fotolustro, widzieliście już coś takiego? chyba jeszcze fajniejsze, wiem że firma Smove takie produkuje, znajomy zastanawia się czy oprócz fotobudki nie wziąć do domu weselnego jeszcze lustra. Jak myślicie?

Gość Marta Las

U mnie na studniówce była  i powiem wam że za te zdjęcia nic bym nie oddała laetari.pl zostali do końca a wcale nie musieli, może im się podobała impreza.

Gość gość
22 minuty temu, Gość Marta Las napisał:

U mnie na studniówce była  i powiem wam że za te zdjęcia nic bym nie oddała laetari.pl zostali do końca a wcale nie musieli, może im się podobała impreza.

To jest nie modne i zasyfiałe