Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredna i zazdrosna bratowa meza

Polecane posty

Gość gość

Odkad ja poznalam starszna plotkara. Zazdrosci ze tesciowka raz na jakis czas wysle mezowi 100zł. Przyjada do nad w odwiedziny a potem obgaduja. a ze obiad nie taki jak trzeba. ciagle jej cos nie pasuje. a najgorsze jest to ze sie wtraca to ze teciowa nam cos daje a to pare wysle a to jak przyejdzie to nam cos przywiezie. co jej do tego??????

Gość gość
Mam wrazenie ze jesteś jeszcze malolatą, bo takie p*****ly piszesz.Nie chce mi sie nawet pisać na te brednie.

Gość gość
nie jestem zadna malolata.

Gość gość
Ale wiocha - teściówka hahahah

Gość gość
tesciowa. byli u nas miesiac temu. zadzwonili z rana ze beda przejazdem o 16. obgadala nas do tesciowej ze obiadu nie bylo. bo taka glodna byla. maz konczy prace no 15 jedzie po dziecko do przedszkola. ja akurat musialam zostac dluzej w pracy.

Gość gość
jak ja uteperowac? ja nie lubie takich ludzik wiec nasz kontakt jest praktycznie 0. nawet jak jestesmy u tesciow to za duzo z nia nie rozmawiam- nie ma o czym.

Gość gość
słuchaj a co Ty się tak nią przejmujesz? ile masz lat 20 może trochę więcej taka byłam w takim wieku przejmowałam się wszystkie teraz mam 30 latek i dynda mi co ktoś o mnie mówi, z reguły baby są fałszywe , w rodzinie tak samo, w oczy ładnie a poza zawsze znajdą cos żeby dupę obrobić szkoda zdrowia, najlepsze przykład to moja teściowa sama ma skończoną podstawówkę , a śmieje się że ktoś ma średnie a nie wyższe, na jej miejscu nie wypowiadałabym się w ogóle na temat wykształcenia bo wstyd by mi było, wiec najlepiej takim być albo plotkarzem ale z tym trzeba się urodzić , albo jak dostanie się w dupę to się człowiek zahartuje i nie przejmuję się głupotami autorko to sa głupoty chodzisz do pracy i przejmujesz się że nie było obiadu a bratowa cię odwiedziła i obgadała zluzuj trochę