Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądziceie o kosmetykach FM group?

Polecane posty

Gość gość
dziadostwo!!

Gość gość
warto kupować czy nie? jak z trwałością perfum?

Gość gość
żenada, podróby dla cebulaków :o

Jakość gowniana. A jeszcze gorsi są sprzedawcy, tzw. konsultanci. Działają jak sekta i wciągają każdego, żeby tylko opychał ten szajs swoim znajomym.

Gość gość
Co do sekty to fakt :D co do perfum - można znaleźć ciekawe, można i fajne. ale ja zraziłam się po tym jak zapach po minucie ZUPEŁNIE się zmieniał i stawał sę nieznośny. inne kosmetyki cenowo i jakościowo podobne do sklepowych (chociaż od niektórych droższe), tylko problem taki, że musisz kupić by przetestować a w sklepach łatwiej o testery, próbki itp. więc dla mnie to jest upierdliwe

Gość gość
nie no perfumy są akurat w porządku, nie podróby tylko tańsze zamienniki. Nie każdego stać wybulić 300 zł za 50ml. Przecież w tych 300 zł zawiera sie dystrybucja i reklama i utrzymanie danej drogerii, reklama przecież wizerunek gwiazdy kosztuje. Perfumy z fm mają te same nuty zapachowe, a nie płacisz za reklame i cool flakonik a konkretnie zapach, odejmujemy też koszty dystrybucji. Co więcej są to perfumy nie wody toaletowe, czyli faktycznie utrzymują się dłużej mając większe zaperfumowanie.

Gość gość
głupotą to jest przepłacać za fajny flakon, i tzw prestiż znanej firmy kiedy dużooo taniej możesz mieć to samo, ale nie pochwalisz sie że to Hugo Boss :D :D

Gość gość
No mówię Ci że po minucie zapach się zmieniał i stawał nieznośny. nawet w wodach toaletowych za 20zł biesu tak nigdy nie miałam

Gość gość
ja i moi znajomi i rodzina używamy i nic takiego nie zauważyłam Zapach sie zawsze zmienia bo sie rozwija i na każdym pachnie inaczej :D :D

Gość gość
make up jest mineralny i nie uczula a chemia domowa też akurat jest b. dobra

Gość gość
Ja też używam. Jak już mam pół flakonika to sikam do pełna i sprzedaje koleżankom. Zapach trzyma długo, ale podobno szybko sie zmienia ;)

Gość gość
Taaa, kumpel też mi tłumaczył, że inna nuta :D sekciarskie szkolenie na plus Mam doświadczenie i z markowymi perfumami, i z podróbami więc potrafię odróżnić gdy jest coś nie tak. Kiedy zapach zmienia nutę a kiedy po prostu wietrzeje i staje się paskudny. Może akurat na takie trafiłam, ogólnie zapachy bywają ciekawe, ale po prostu mówię, że mnie to zniechęca, ciężko coś kupować i modlić się by zapach DIAMETRALNIE się nie zmieniał (to akurat były męskie i próbowane na więcej niż 1 osobie). A tutaj pytają o opinie - moja jest taka

Gość gość
masz prawo mieć swoje zdanie, ale to że go nie potrafisz sensownie uargumentować, generalizujesz i obrażasz świadczy o tobie

Gość gość
A jak mogę uargumentować inaczej, że się zapach zmienił całkowicie? Nie bazując na własnym doświadczeniu z perfumami oraz nosie moim i innych? Sory, badań ekspertów Ci nie przedstawię :D i co Cię tak ubodło w tej opinii? Bo nie napisałam, że nie są super i wgle a kupując Laurena płaci się za opakowanie? ;) miłego dnia