Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Takim powinni odbierać dzieci

Polecane posty

Gość gość

Jest wrzesień, niby ciepło, ale wiadomo, że już jesień i może zawiać chłodny wietrzyk. A tu co dziś widzę na spacerze? Około roczną dziewczynkę w krótkim rękawku, krótkich spodenkach i sandałach. Bez czapki, nawet opaski nie założyli jej na głowę. Matka dziecka i ojciec tak samo porozbierani jakby to było lato. Co tacy ludzie mają w głowach skoro nawet dziecka ubrać nie potrafią?

Gość gość
A co Cię to obchodzi. To dziecko jest zapewne zdrowe i szczęśliwe. Ty musisz być natomiast nieszczęśliwa skoro obrabiasz tylki ludziom.

Gość gość
tez tak sadze wiec proponuje uknuc spisek: ja siade z tymi rodzicami na lawce i wypije p[o piwie a ty w tym czasie doniesiesz do odpowiednich sluzb ze dziecko, rozebrane dziecko jest pod opieka trojga pijanych doroslych, ok?

Gość gość
Jest jeszcze zdrowe, niebawem będzie chore. Krótkie spodenki i sandały pod koniec września ?

Gość gość
Ty autorko zartujesz tym swoim wpisem tak? Moj syn tez na krotki rekaw lata u nas wczoraj bylo 23 stopnie

Gość gość
Krótkie spodenki, krótka koszulka, gołe nogi i sandały! A powiewał chłodny wietrzyk!

Gość gość
Pd kiedy nasty dzień miesiąca to jego koniec? U nas dopiero co się ludzie grzali w słonku w krótkim rękawku bo było 20-parę stopni

Gość gość
to musiał być ten wiatr z Alaski :D durna baba-gorąco na zewnątrz a ta pewnie kisi już dzieciaka w czapce

Gość gość
O BOŻE ludzie słuchajcie! Wiał CHŁODNY wietrzyk! Hahaha śmieszna jesteś

Gość gość
Ty autorko.. chora jestes , wiesz o tym ? Jak ci było zimno to nawet futro i szalik mogłas wlozyc.. czemu nie ? Mam nadzieje, ze równie energicznie bedziesz walczyc przeciw pedofili zy biciu dzieci :)

Gość gość
Kobieto, daj spokój. nie Twoje dziecko. Ja mieszkam w Szkocji. u nas to norma, że dzieci latają na krótkim rękawie nawet do końca pazdiernika. nieraz dzieci szły w szortach albo któtkci hspodniczkach bej rastop do szkoły np w grudniu. moje dziecko też. no moje nie w grudniu, ale np czapkę i szalik zakłada tylko, jak samo chce. jak nie chce, nawet w styczniu, to nie. ma 8 lat. bardzo zdrowe. rzadko ma jakeis tam lekkie przeziębienie niedawno widzialam babcię Polkę na placu, z wnuczką, dziwczynka na oko 5 lat, pogoda była ładna, co neico chmur ale było 19-10 stopni zero wiatru a to tutaj ważne, fajnie cieplo, dzieci na krotkich rękawach lub nawet jak długie to same bluzki, bez kurtek, nawet tak iszkrab roczny biegał w szortach i body tylko, a ta polska 5 letnia dziewczynka jako jedyna na palcu biegała w CZAPECZCE bawełnianej i w kutrce jesiennej :O

Gość gość
W moim kalendarzu do 22 wrzesnia jest lato!!! Ja za to nie rozumiem rodzicow ktorzy jak tylko zawieje wietrxyk i tem,spadnie ponizej 25 stopni zakladaja dzieciom czapki kurtki

Gość gość
19-20 stopni, bez wiatru bez deszczu , mało chmur = ładna pogoda w Szkocji

Gość gość
Żebyście wiedziały, że moje dziecko miało czapkę, a oprócz tego polarek. Bynajmniej nie będzie miało jakiegoś zapalenia płuc i oskrzeli. I tak jest u nas w miescie wiekszość dzieci ubrana. Nowocześni rodzice na luzie, a potem dziecko cierpi na zapalenie ucha na przykład!

Gość gość
rety ale dziewczyno masz problemy:o masakra. Moje też latają w krótkim i sandałach. Potem przegrzewasz i wciąż choroby w domu.

Gość gość
moje dziecko nie choruję. Karmię je iersią i dostało przeciwciała

Gość gość
O ja miałam zapalenie ucha. Było około 2-3 stopni, wiał wiatr że łeb urywa i było to w górach haha. Czapka mi nie pomogła

Gość gość
Zabierzcie tę babę - autorkę - frustratkę z forum

Gość gość
Mnie za to bulwersują te szmaty na wózkach dziecięcych, poprzypinane klamerkami do bud, na dworze gorąco a ta dusi to dziecko. Masakra, czemu to ma służyć, chyba tylko niedotlenieniu dziecka. Gdyby to było uzasadnione to produkowali takie wózki. Mój syn urodził się w listopadzie, na pierwszy spacer wyszliśmy po tygodniu, bez żadnej szmaty - przeżył, nawet się nie przeziębił, teraz ma 9 lat, prawie w ogóle nie choruje, ostatnio jakieś 4 lata temu i chodzi jeszcze na krótki rękaw.

Gość gość
JESZCZE JEST LATO DEBILKO!

Gość gość
Autorka pewnie z tych mamuś co czapki biednym dzieciom zakladaja przy 20 stopniach

Gość gość
A dam 5/10 .Dałabym mniej, ale debilki się dały złapać na tak denne prowo, więc plusik dla autorki. Ludzie, czy wy zawsze musicie odpowiadać na ewidentne prowokacje??

Gość gość
teraz dopiero doczytala,ze autorka wariatka zalozyla dziecku czapke,sama sobie zloz czapke w taka pogode co za debilka,tylko potem nie placz ze byle wietrzyk i dzieciak bedzie chory

Gość gość
przeciez to prowo

Gość gość
do osoby z 16.09 One widza tylko jedno - mozna pokazac w takim temacie, ze jest sie taka lepsza mamuska, taka myslaca, fajna i ogolnie cool :D Zawsze sie zlapia nawet na tak ewidentne prowokacje :D Zawsze.

Gość gość
Tępa istoto nie patrzy się na pore roku,ale na temperaturę W maju tez potrafi być prawie 30 st a te potrafi być rano 5 stopni Tak samo jak na jesien

Gość gość
jest jeszcze lato dziecko nalezy ubierac tak samo jak doroslych i to opinia poloznych. Ja chodze bez czapki i w krotkim rekawku. Nie przesadzaj. Moze Tobie powinni odebrac dzieci bo je przegrzewasz

Gość gość
To jest prowo wy tępe p-i.z/d,y Dotarło?

Gość gość39
nie na krótki rękaw tylko W KRÓTKIM RĘKAWIE pozdrawiam

Gość gość
to teraz jak jest ponad 20 stopni wkładasz dziecku czapkę? To co założysz zimą? Trzy czapki?