Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

telefon komorkowy, dotykowy, prosze o pomoc,

Polecane posty

Gość gość

Czym sie kierowac kupujac tel komorkowy? Na karte czy na abonament? Drogi czy raczej nie przeplacac? Jakie modele telefonow kom dotykowych mozecie polecic? Ma byc zgrabny, obudowa czarna, wygodny i dosyc prosty w obsludze:-) taki fajny, kobiecy.

Gość gość
polecam sony experia, każdy tylko nie model E

Gość gość
czym ? Na pewno nie kupuj taniochy, w swiecie nowych smartfonow im tansze tym gorsze :O Sony Xperia to przykład badziewia nie wspieranego przed producenta. Powiedz ile jestes w stanie wydac to ci doradze co kupic :)

Gość gość
Nie ma prostych, one wszyskie śmigają na tych samych systemach ;-)

Gość gość
Ja miałem Xperię i sentyment do niej, ale drugi raz Sony nie kupię nigdy, a sprzedałem praktycznie za darmo. Samsunga sobie kup, to oni przewodzą w wyscigu :D

Gość gość
Nie kupuj Samsunga-obsługa fatalna, wykonanie tak samo. Dla porównania mam w domu również xperię i jest o niebo lepsza!

Gość gość
Lepsza, to dlaczego poganiają daleko za prowadzącymi? Oni jak Nokia, gdy Koreańczycy i Tajwan zasypywali rynek smartfonami, ci pociskali starodawne graty, myśleli że to przejściowa moda :D

Gość gość
A miałaś kiedyś w ręce Samsunga i Xperię? W czym niby ten Szajsung jest lepszy? :D

Gość gość
Wszystkim, gdyby nie oni to Sony do dzisiaj by sprzedawało drewniane telewizory i telefony z klawiaturkami i wyświetlaczami max 2 cale. Sam się zastanów dlaczego Nokia tak marnie skończyła, dlaczego kiedyś maleńkie HTC zarabiało więcej od tego giganta :P

Gość gość
samsung s3

Gość gość
Wszystkim, gdyby nie oni to Sony do dzisiaj by sprzedawało drewniane telewizory i telefony z klawiaturkami i wyświetlaczami max 2 cale. Sam się zastanów dlaczego Nokia tak marnie skończyła, dlaczego kiedyś maleńkie HTC zarabiało więcej od tego giganta jezyk.gif xxxxx Ale mi chodziło o konkretne przykłady, widać że nie masz nic do powiedzenia w temacie :) a tak z ciekawości jaki masz aktualnie telefon? A tak w ogóle to gdybym miała wybierać to wzięłabym HTC One a nie Samsunga ani Xperię.