Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonauczuciowego

Dziwny mąż czy niespotykany mężczyzna?

Polecane posty

Gość zonauczuciowego

Mam męża który nie lubi piwa i nie ogląda meczy.Interesuje go tylko rodzina.:) dziwne to? Bo jego kumple niby się śmieją z nie go ze woli z zoną siedzieć i oglądać film niż gadać z kumplami przy piwie...czemu się z nie go śmieją? Mój mąż jest uczuciowy tak jak ja...

Gość gość
"niego" pisze się razem oślico...

No bo moze ma inny temperament i aspiracje w życiu.. Ja nie lubię oglądać sportu bo to nudne jest, wolę go uprawiać. Co do alkoholu to nie każdy lubi tą gorycz w piwie :) Co masz na myśli, ze jest tak uczuciowy jak Ty, czyli że bardzo?

Gość zonauczuciowego
Jest inny niż zwykły przeciętny mężczyzna.On z domu dziecka dlatego taki;( ale go kocham i mi to nawet pasuje ze woli mnie od nich.

Ważne, zeby okazywał meskie cechy na codzień albo przy podejmowaniu dojrzałych decyzji, wykazywaniu odpowiedzialności.. Oglądanie meczu popijając piwo to każdy jeden potrafi robić :)

Gość zonauczuciowego
Jest odpowiedzialny i męski jeśli chodzi o seks.

Gość gość
Taka jego natura i dom dziecka nie ma tu nic do rzeczy ;) A czy dziwny czy niespotykany to żadna różnica. Jeżeli tobie tak odpowiada to chyba jest ok.

Gość zonauczuciowego
i ma tez pipke między nogami

Gość zonauczuciowego
Ale ktoś mnie podrabiania mój Nick już nie piszę bo nie da się tu nic popisać.Z zazdrości podpisuj. Się moim.Nickiem.Dowidzenia.

Czemu to robicie? Podszywacie siè? To jest tak głupie i chamskie, ze... nie napiszè dosadniej! Autorko, zyczè Wam wielu lat w miłosci i harmonii! Masz niespotykanego, wyjątkowego mèzczyznè.