Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wampir energetyczny

Polecane posty

Gość gość
nie zdecyduj sie ALBO gowno cie obchodza problemy tej osoby ALBO czujesz sie wykorzystany/a jednostronnoscia tej znajomosci w pierwszym przypadku - za uszy i wyjazd w drugim przypadku oznajmiasz ten fakt nie owijajac w bawelne to sie nazywa ASERTYWNOSC

Gość gość
Racja.Najczęściej te wampirki nic sobą nie reprezentują.Sa mało inteligentne,nie atrakcyjne,nudne,ciągle skwaszone ale przekonane o swoich domniemanych zaletach.Co ciekawe,dużo ludzi jak się juz z nimi zetknie,urywa potem kontakt.A wampir taki żali się na półświata,na podlosc ludzką,ze t niby nikt nie chce go wysłuchać,z samolubstwa. To sa totoksyczni ludzie.Omijać łukiem.

Gość gość
Dokładnie są takie wampiry emocjonalne, wyssie z ciebie wszystko. Ale to sprytni ludzie, wychodzi na to, że samemu jest się sobie winnym nigdy ta osoba. Odgrywa przyjaciela a po przebywaniu z nim łeb ci pęka. Źle się czujesz. Tylko zerwać całkowicie wszelkie kontakty nic innego nie działa. A już zakochać się w kimś takim to koszmar. Ja na szczęście uwolniłem się od takiej osoby.

Jak myślicie czy "Kasiaszatanistka1994" to wampir, przychodzi tutaj się dokarmiać jak już jej energia spada :o

Gość gość
Czasem atrakcyjni, mają swoją ofiarę. Zabierają twoje siły i dzielą się nimi z kimś innym. Tak też jest.

Gość gość
Ona jest niegroźna.

Gość gość
Jeszcze jakie dramaty próbują odstawiać... Z ta dziewczyna o której wpsomniałam to nikt poza rodzina (bratem, bratowa itp.) tak naprawdę się nie zadaje, koleżanki się szybko na niej poznają. Coś w tym musi być.

Gość wiedzma88888888888888
imperyl-substancja która jest wytwarzana w złości i innych podobnych,szkodliwa ,uszkadza energię psychiczną

Gość gość
toksyczne w waszych teoriach jest jedno ale wybaczcie panstwo, podkladac sie nie bede, wiec nie napisze co. Kazdy z was kiedys do tego dojdzie sam :)

A czy wampiry energetyczne mogą przy dłuższym kontakcie zrobić z ciebie takiego wampira ?

Gość gość
EE raczej nie,musiałby taki wapmir ugryzs cie w szyje ;)

Gość gość
wiedzma, nowomowa to w innym temacie po polsku nazywamy to IMPERTYNENCJA

Gość gość
Napewno tak jest. Kiedy zdawałem się z tą osobą to autentycznie nie tylko że źle się czułem. Ale w moim życiu wszystko się sypało nigdy nie było tak źle. Od kiedy zerwałem kontakt wszystko wróciło do normy. Jakby zaświeciło słońce, a już miałem chyba objawy depresji. Nawet nie byłem w stanie normalnie wytłumaczyć dlaczego zerwałem kontakt. Bo przecież ta osoba nie chciała źle oczywiście. Teraz nareszcie wszystko jest normalnie.

Gość gość
Też tak miałam.

To dobrze, że wszystko się ułożyło. :) A ja kupię sobie wkrętaki do uszu i jak się odetnę od tego wrzasku to może się unormuje, i tak jestem aktywny głównie w nocy jak jest cicho :D

Gość gość
RogerDW ty moze zyjesz po prostu z osoba toksyczna ? A co do wampirow energetycznych , nie zawsze to sa narzekajacy , nieatrakcyjni ludzie . Niektorzy wydaja sie byc spoko ,pewni siebie , nie narzekaja , a jest w nich cos takiego ,ze po spotkaniu z nimi czujesz sie strasznie , a oni swietnie . Sa tez tacy , ktorzy psuja aure , karmia sie energia i zabieraja z energii co najlepsze , jak ktos napisal ze wszystko sie sypie , ale to moze chodzi o osoby zazdrosne ,zle zyczace ?

Gość gość
Bardzo podobne do toksycznych osób. Pożegnałem 3 takie osoby ze swojego życia. I to jest najlepsze co mogłem zrobić. Kiedyś dostałem jeszcze wiadomość od tej osoby. To niespaliśmy przez pół nocy ze swoją kobietą. To się udziela nawet innym.

Tylko, że ja mam tak, że taka osoba w sumie do mnie nic nie ma i nic mi nie gada także ok. Tylko, że w sumie ona nie potrafi mówić tylko krzyczy jak rozmawia z innymi a ja muszę tego słuchać co mnie niemiłosiernie wysysa, chodzi i stęka, dmucha, prycha, jak to źle się czuje etc. Może wyssać z ciebie energię, oj może... A no i bym zapomniał, powtarza się albo pyta o to samo 3 dni...

Gość gość
Moja była/pierwsza dziewczyna była wampirem i chyba nadal jeszcze ze mnie ciągnie. Przez zaledwie 2,5 miesiąca związku schudłem 4kg i totalnie rozpieprzyłęm sobie relacje ze znajomymi, dałem sie omotać. Mam nauczkę na całe życie.

Gość gość
Znam to. Szkoda zdrowia na takie coś.

Gość Socjopodejrzewaczka
Podajcie przykłady wampirów kafeteryjnych. Z uzasadnieniem.

Gość gość
Co za brednie. Nie ma czegoś takiego jak wampir energetyczny. Jeśli nie macie energii to problemu szukajcie w sobie w nie w niewinnych ludziach wokół. Skąd się takie przesądy biorą ? Aż się wierzyć nie chce.

Gość gość
Z TĘPOTY UMYSŁOWEJ. Zawsze łatwiej usprawiedliwić swoją nieudolność życiową wampiryzmem energetycznym niż wadami nad którymi nie chce się popracować :P Patologia bez znajomości siebie!

Gość gość
Jak slysze wulgaryzmy to mi sie podnosi :) Czyli to jest w pewnym sensie kradziez energetyczna.

Gość gość
podpialem sie pod licznik sasiada :D

Gość gość
Już się wampirki bronią Są tacy ludzie, jak już ktoś wspomniał, są wybrakowani, więc muszą coś wziąć od innych

Gość gość
Kobity maja duzo energii troche musza oddac :)