Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto zapodaje jakis ciekawy temat?

Polecane posty

Gość gość

Moze pokonwersujemy?a tak wgl to jak dodaje sie tutaj emotke kwiatka?

Gość gość
:classic_cool:🌻 o tak się daje emotki :) A temat na dziś, czy człowiek może żyć bez miłości?

Gość gość
Chcesz w ryj?

Gość gość
Ciekawy temat nr 1 - jak używac google :P A serio, jak wpiszesz sobie kafeteria emotikony to od razu tematy Ci się odpowiednie wyświetlają :classic_cool: A temat...kościół próbuje zabronić czytania baśniowych opowiadań o diabłach w 6kl podstawówki, bo to dzieci od wiary odgania czy coś. i uczy zaklęć. chociaż czy to ciekawe? co chwile w coś się wtrącają

Gość gość
Wez sie kolego wyrazaj na tym forum, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to poprostu sie nie wypowiadaj.

Gość gość
Ni chce pisac o milosci, przyjazni, seksie, bajkach, duchach, problemach lozkowych, zdradach. Pelno tutaj nieszczesc, albo slodzenia. Ja mam taki temat w zwiazku z tym ze ogladalam dzisiaj w tv program . dzien ktory zmienik moje zycie. I byl tam poruszony temat osobowosci mnogiej, inaczej osobowosci wielorakiej, lub jak kto woli problemu rozwojenia jazni . Jak sadzicie, czy naprawde istnieja takie cuda, czy poprostu jest to wymysl ludzkosci?

Gość gość
Wypierdalaj leszczu. Zajebać ci? Nie podoba ci się to do mamusi.

Gość gość
a co złego jest w seksie z duchem :classic_cool:

Gość gość
Czlowiek, ogarnij sie... ;/

Akurat seks z duchem rozpatrywałbym w samych superlatywach. Gdyby ktoś zobaczył coś białego na dywanie zawsze można twierdzić, że to ektoplazma.

Gość gość
Czy rola etyki w szkołach odniesie pożądany skutek we współczesnym popapranym świecie?

Gość gość
Ale to sie wydaje byc troszke nieprawdopodobne, jak moze byc kilka osobowosci odmiennych, roznych, ktore maja inny IQ, czasem wiek, plec? Wtf? W jedej osobie? To sa jakiej jaja.

Gość gość
No... Ale by byly jaja. Mowie : dobra Gocha, nie wiem czy ci sie to podoba czy nie, ale przede mna stoi piekna kobieta, ktora chcialabym poderwac jako Grzesiu i zaprosic ja na kolacje :-)