Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiero za 7 i pół koła

Dostałem awans w pracy ! Już mnie podrywają a wcześniej patrzeć nie chciały !!!

Polecane posty

No podskoczyłem ładnie, trochę fartownie bo kolega nieoczekiwanie się zwolnił. Miałem 3 200 netto a teraz dostanę 7 500 + premie ( od 1000 do 5000 zł ). Zostałem głównym kierownikiem w firmie. 2 tygodnie już na tym stanowisku. Odrazu Cię bardziej szanują w firmie, podlizują się. Faceci nie aż tak, każdy robi swoje i ma wyjebane. A baby ? Czasami to tak sobie myślę, że wszystkie pozwalniam i facetów przyjmę. No bez jaj ! Wy zamiast myśleć o pracy to ciągle plotkujecie, robicie z siebie ucho, podlizujecie się. Na mnie to nie działa, wręcz zniechęca to mnie. Od zawsze byłem pracowity i starałem się być w pełni profesjonalny. Stąd też pewnie ten awans. No ale do rzeczy. Grubszy portfel, poszło echo i odrazu każda kawę ze mną chce pić. Już same proponują spotkania, nie czekają nawet czy sam coś zadziałam. Tak to ani sie do tego odezwać, ani uśmiechnąć. Każda patrzyła z pogardą choć same zarabiały tyle samo albo i mniej nawet. Pierdolę, nie odkładam kasy. Będę się bawił i chuj :D W sumie to co mi szkodzi, mam dopiero 31 lat. A jak mi się spodoba to się nigdy nie ożenię ( mam kilku takich kumpli ). Szkoda nerwów na Was. Dolary w oczach, okresy, nieokresy, fochy, manipulacje. I jeszcze macie czelność gadać, że facet jest prosty jak konstrukcja cepa bo jest taki przewidywalny i nie umie kręcić, łatwo go rozgryźć bo nie umie grać itd ... Od jutra będę się z Wami umawiał ... sex i spierdalam. I tak do 40-stki :D

Gość gość
tak zrob a po czterdziestce bedziesz wrakiem z fiutem na czole...:D poderwiesz kazda profesjonalistke... i tylko profesjonaliste :P, :P, :P

Gość gość
r***aj ile się da ile dasz rade. i kopa w peezde. nie wiaz się i na lzy i zwruszenia tych workow na sperme się nie nabieraj

A po 40-stce to se znajdę 20-stkę. Tak się teraz robi. Młode lubią dojrzałych facetów. Problem w tym, że u mnie młoda w c***a mnie nie zrobi. Będę kontrolował to co może dostać :P A na łzy i wzruszenia to nigdy nie zwracałem uwagi. Jaki to trzeba mieć honor, żeby to robić ? Imponują mi silne charaktery, które nawet los skrzywdzi bardziej niż psa a same wyjdą na prostą bez oczekiwania pomocy.

Gość gość
Widocznie nie jesteś za ładny.

Gość gość
a po piecdziesiatce bedziesz sie zastanawial co poeta mial na mysli piszac dowcip konczacy sie slowami -ktos inny musial wystrzelic - i to wlasnie mialem na mysli :D

Gość andzrej37
Witam w klubie stary. Kiedyś jak w firmie zarabiałem 2 500 do ręki jako najniższy szeregowy pracownik ( duża prężna firma ) to nawet nie próbowałem się umawiać z koleżankami z pracy. Widziałem, że patrzyły na mnie z góry. Nawet te brzydkie, choć ja sam jestem przystojny. Po 4 latach też zostałem głównym kierownikiem. Zarabiałem ok. 10 tyś. Teraz dodatkowo prowadzę swoją firmę i mam dodatkowe kilka tyś. Kupiłem mieszkanie, mieszkam sam. Walą drzwiami i oknami. Wszystkie olewam. Interesuję się tylko takimi, które nic o mnie nie wiedzą a chcą pogadać tak normalnie. Żadnej nie skreślam, nawet jeśli pracuje jako sprzątaczka. Ważne aby była poprostu człowiekiem. Z ******iem skończyłem bo to wcale takie dobre nie jest. Baby są podstępne i naprawdę trzeba na niektóre uważać.

Gość gość
KUrwa ciekawe czy gdybym ja tyle zarabiał to też bym przebierał. Rudy jestem i brzydki :P

Nie wiem, dlaczego tak cie satysfakcjonuje fakt, ze jestes nieatrakcyjny towarzysko dopoki nie masz kasy i musisz sie zadowalac jakimis pustymi blacharami.

Gość gość
a co myślałeś? że na gołodupca poleci super laska? :o

Gość gość
No nie mogę, jakiś bezrobotny prawiczek opisuje tu swoje fantazje,a jaki odzew... No dobra, choćby za to 1.5/10... :)

Gość gość
Żadna super nie chce gołodupca

Gość anulka na 102
chłopcze, praca kobiety nigdy się nie kończy, nawet jest takie powiedzenie, więc niech te gacie chociaż jakieś pieniądze zarabiają, jak ma się przez nie zarywać noce :o Bo z u p y i d u p y to każdy chce tylko wszystko na głowie kobiety by zostawił. Na głowie to murzynki potrafią wiele unieść a ty murzyna nie szukaj w kobiecie.