Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vikernes niebieskowłosa niewiasto

Polecane posty

to chyba syn marnotrawny, vel Man on the Moon. Mnie też podawał linki do takich techno utworów jak sie dowiedział że słucham metalu, i cynicfm`owi też jak powiedział że gra w zespole metalowym.

Gość gość
Kasia jesteś tania d****a

He, też o nim pomyślałam. ;) Drogi Autorze, niestety nie podzielam Twojego gustu muzycznego.

Gość motm
No i + dla Was, bo to byłem ja. :classic_cool:

Gość gość
@Kasiaszatanistka1994 Co do ciebie... zamykasz się w swoim małym, pseudomuzycznym światku i czarno widzę twoją przyszłość. :) A cynic owszem gra - ludziom na nerwach, a istnienie jego zespołu jest równie prawdopodobne jak twojej gitary. ;)

Gość gość
Kasia dasz mi analnie?

"zamykasz się w swoim małym, pseudomuzycznym światku i czarno widzę twoją przyszłość." Poza tym dlaczego nazywasz metal pseudomuzyką? Tak cie irytuje, że trudna w odbiorze muzyka, jest nie na twoje uszy, że musisz sobie to racjonalizować, wmawiając jej fanom, którzy znają jej walory i dlatego ją lubią, że jest kiepska? Owszem, moja przyszłość jest czarna, bo metalowa.

A cynic pewnie ma jakiś swój zespół, bo nie wiem czy wiesz, ale zespołów metalowych jest bardzo dużo, w samej Polsce 2855, tu masz liste jak nie wierzysz http://www.metal-archives.com/lists/PL , a w Wielkiej Brytanii gdzie mieszka Cynic jest ich aż 3946 http://www.metal-archives.com/lists/GB A nalezy dodać że na tych listach sa tylko zespoły które nagrały chociaż demo, bo kapel garazowych jest pewnie drugie tyle. Stąd tez nie widze powodu, dla którego granie przez Cynica w zespole miałoby być nieprawdopodobne. Ale ty myślisz pewnie, biorąc pod uwage twoją ignorancje, że istnieje tylko jeden zespół metalowy w Polsce - Behemoth i jeden na swiecie - Metallica, a założenie jakiegokolwiek to akty niebywałego trudu :D

Gość gość
Ok, dasz mi teraz w dupę?

no tak, inteligentna odpowiedź na merytoryczne argumenty, szkoda na ciebie czasu idioto, co myśli ze metalu słuchają tylko nastolatkowie i że nie ma fanów metalu po trzydziestce :D

Gość gość
Odezwala sie 20 letnia "prawdziwa" metalowa. Kurwicy dostają wszyscy starsi metale jak czytaja te jej wypowiedzi. I Kasiu - tak. Starsi metale tez wchodza na rozne zwykle fora . Poza muzyka metalowa to zwyczajni ludzie które prowadzą normalne zycie i potrafia rozmawiac tez o czyms innym. A ty uparcie o swojej lepszosci. Pozdrawiam. Stary ale jary sluchacz muzyki metalowej.