Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks niepelnosprawnych

Polecane posty

Gość gość

wiecie co... weszlam ostatnio na su z ciekawosci, bo czasem tak lubie a tam szok... jakas laska karlica z lekko zdeformowanymi konczynami - np. na klawiaturze pisala lokciami ******* sie za zetony ze swoim kolesiem, niby z ciala normalny, ale na twarzy widac uposledzenie umyslowe co najmniej w stopniu lekkim... ja nie wiem czy to sie gdzies zglasza, ale wydaje mi sie, ze oni nie sa w pelni wladz umyslowych i nie wiedza co robia tak pokazujac sie na su, z twarzami itp. ich nick to kryspinki 123 co o tym myslicie?

Gość gość
nie mogę zajrzeć, bo jestem w pracy, ale powinno się to gdzies zgłosić nie daj Bóg jeszcze spłodzą jakiegoś potworka :O

Gość gość
ich sprawa, co was to obchodzi

Gość gość
co o tym myslicie? Że dużo ci do upośledzenia umysłowego ni brakuje.

dziwię im się że siedzą na su, ja bym tam nawet stopy nie pokazała, ale w tym że jakaś niepełnosprawna kobieta uprawia seks nie widzę nic dziwnego :P

Gość gość
Wybrali sobie taki wariant dorobienia na boku, bo podejrzewam że renty inwalidzkiej za dużo nie mają a takiej osobie trudno znaleźć pracę jak zdrowemu, mało wychodzą z domu więc się nie wstydzą pokazywać w internecie na kamerkach, ich życie nie powinno autorkę interesować pilnuj swojej dupci "ę bułkę przez bibułkę"

Gość gość
jezu zapytalam z ciekawosci, boje sie po prostu tylko, ze oni nie sa sprawni umyslowo i nie wiedza co robia... ludzie... nie jestem bulke przez bibulke. a oni siedzieli jakos przedwczoraj chyba. wiem, ze niepelnosprawni tez maja prawo do sexu tylko to co napisalam mnie troche martwi. taka juz jestem...

Gość gość
wlasnie niepełnosprawnym latwiej o prace bo sa na nich zniżki

Gość gość
dziekuje ci za pozwolenie.

Gość Jan z Ciechanowic
A co tu się o nich martwić zarabiają kasę najprostszą metodą, no chyba że ktoś ich do tego zmusza ale jak to sprawdzić nie mam pojęcia.

Gość gość
Teraz Kryspinki to "gwiazdy" interwencji na polsacie. Długów co niemiara, to może zaczną z powrotem sex uprawiać przed kamerką.

Gość gość
po ch\u\j podbijasz ten temat sp\i\e\r\d\o\l\i\n\o umysłowa? :O

Gość gość
a ty po co?