Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rada rodziców

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, zostałam wybrana przewodniczącą rady rodziców w przedszkolu (państwowym) u mojego Syna. I mamy prosiły mnie żebym założyła zeszyt i wpisała tam na co mamy robić składki itp.... kompletnie nie wiem co mam wpisać. No pierwsza myślą jaka mi przychodzi do głowy to dzień nauczyciela, później mikołajki... ale co jeszcze z takich ważnych wydarzeń czy ogólnie co powinnam wpisać tam ??

Gość gość
To na co trzeba pieniądze zbierać. Czyli właśnie: Dzień Nauczyciela, Mikołajki, może Wigilia jeśli będzie organizowana, Wielkanoc też jeżeli będzie organizowane, Dzień Dziecka. Najpierw musi Pani się dowiedzieć jakie święta są organizowane, bo pewnie Dzień Matki też się pojawia i jakieś napoje trzeba będzie dokupic ( chyba, że koszty są wliczone w przedszkole) i napewno jakieś wycieczki

Gość gość
u nas jest jeszcze: kiełbaski dzien chlopaka andrzejki dzien babci/dziadka zabawa karnawałowa przed feriami mikołaj dzien kobiet dzien dziecka dzien nauczyciela

Gość gość
Dziękuję każda propozycja się przyda :)

Gość gość
Doradze tak: skladka na pol roku po 50 zl i z tego organizujesz i wydajesz na rozne imprezy,a nie przed kazda bedziesz zbierac ! Wiem,bo zajmowalam sie u starszych...tak jest najlepiej !!!!