Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeszkadza wam, gdy ktoś ma zeza rozbieżnego?

Polecane posty

Gość gość

Poważne pytanie. Bo ja zawsze czuję lekką panikę - nie wiem gdzie ktoś patrzy, bo jedno oko niby na mnie, ale drugie gdzieś w bok. Pytam o to, bo poznałam świetnego chłopaka, ale właśnie z zezem rozbieżnym. Przeraża mnie gdy na mnie patrzy, czuję się z tym źle. :O Wy też tak reagujecie?

Gość gość
tez tak mam, nie wiem w ktore oko patrzec hahah :D

Gość gość
Do tego ten chłopak sam mi powiedział że to jego kompleks, ale ludzie mu nic nie mówią, więc chyba tego nie widać? Nie chciałam mu mówić że WIDAĆ, a ludzie nic nie mówią z taktu, a nie dlatego że nie widzą tego. Jestem w kropce. Niby są ważniejsze rzeczy niż oczy ale... Nawet gdy sobie wyobrażam seks z nim, patrzenie sobie w oczy.... to mnie jakoś odpycha.

Gość gość
hahahaha sex i patrzenie sobie w oczy haha padłam :D nie wiem, moze zapytajcie okulisty czy da sie cos z tym zrobic, jakas operacja?

Gość gość
Operacja niestety może uszkodzić wzrok w tym wieku. :(

Gość gość
ktos jeszcze? Jak reagujecie?

Gość gość
ja mam zeza rozbieżnego, bo jednym okiem widzę lepiej, drugim gorzej, i te słabsze stoi nieruchomo, a te drugie lata - ja w ten sposób widzę lepiej, ale wiem, że w momencie, gdy widzę "dobrze" to na pewno mi oko "poleciało"... umiem to kontrolować, tzn kiedy to sobie uswiadamiam, to staram sie patrzec na silę w jeden punkt prosto - np do zdjec - i na zdjeciach zazwyczaj wychodze bez zeza

Gość gość
nie przeszkadza Ci zupełnie?

Gość gość
przeszkadza czy nie?