Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacperek10lat

Kto chce ze mną porozmawiać ???

Polecane posty

Gość kacperek10lat

Cześć. Mama wróci o 23:00 bo poszła z tatą na mecz siatkówki do sąsiadów. Ja nie chciałem i zostałem sam w domu. Mama mówiła mi, że żeby mi się nie nudziło to mogę tu z wami siedzieć i rozmawiać. Tylko, że jest jeden warunek. Musi być grzecznie bo jestem malutki. No i nie wolno mi też dokuczać.

Gość kacperek10lat
:(

Gość kacperek10lat
Jak to tęskniłeś ?

Widziałem Ciebie wcześniej tu na kafeterii. Powiedz jak Ci minął dzionek?

Gość kacperek10lat
Bardzo dobrze. Jak się rano okazało, że będzie ciepło to wyszedłem za dom na taką polanę i rzucałem boomerangiem. Ale narazie nie wraca jeszcze. Muszę poćwiczyć. Później poszliśmy rodziną na grzyby ale ja akurat nie znalazłem. Następnym razem pójdzie mi lepiej ;) A teraz gram na kurniku w kości i tu rozmawiam. Tylko każdy musi wiedzieć, żeby było grzecznie bo ja jeszcze malutki jestem. No i ważne, żeby mi nie dokuczać. Bo malutki :)

Jak sobie życzysz Kacperku, to Twój temat :) Na pewno bedzię jeszcze nie raz okazja pójść na grzybobranie! A powiedz mi jak Ci w szkole idzie? Masz jakiś ulubiony przedmiot? :)

Gość gość
No. Lubię religię bo nie trzeba się uczyć. Lubię W-F bo jestem najszybszy w klasie. Lubię plastykę bo ładnie rysuję. Lubię jeszcze moje Panie nauczycielki ;)

A ile panny nauczycielki mają wiosen? :) To Ty widzę zdolniacha jesteś Kacperku :)

Gość kacperek10lat
Nie wiem ile mają. Ale fajne są. Jedna zawsze się do mnie uśmiceha ;) Ja do niej też ;)

Kacperku, a nie boisz się sam siedzieć w domu o tej porze? Mama zostawiła Ci chociaż telefon?