Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamusie duuuużych niemowlaków...

Polecane posty

Gość gość

ile ważą i ile miesięcy mają wasze pociechy?no i oczywiście jakiej są płci bo to bardzo istotne.Mój synek skończył 9 miesięcy,waży 11kg,nie jest gruby tylko naprawdę duży,do tego to wcześniak...już mi ręce mdleją jak go nosze.

Gość gość
Moje byly grube: corka rok i 11 kg syn roi i 12.5. Takie kulki z okragla twarza i kilkoma podbrodkami. Na szczescie teraz corka ma 5 lat i wazy nieco ponad 15 kg a sym ma 3 latka i tes do 15 dobija.trzeba go normal wyganiac z k uchni. Karmie zdrowo: duzo warzyw i owocow, kasz itd.slodkie od wielkiego dzwonu.

Gość gość
moj ma niecale 8 mies i wazy 9.5kg. W porownaniu do jego rowiesnikow wyglada na mega drobniutkiego (ku rozpaczy mojej babci nie ma nawet ani jednego "baleronka" na nogach lub rekach). Ale za to jest bardzo wysoki- ma prawie 80cm i chodzi w ubrankach na roczne dzieci. No ale coz, ja wysoka, maz jeszcze wyzszy wiec i synek do malych sie nie zalicza :)

Gość gość
Moja ma 9 mies waży 9 kg ale ma 78 cm juz ubrania na 80 kupuje. Nie jest okragla

Gość gość
Ehhh moj syn 14 kg 84 cm a ma 16 miesiecy... Urodzil sie wielki 4.200kg

Gość gość
moja córka ma 4 miesiace i waży 7 kg czy to duzo?? nie wyglada na grubą normalny bobas...

Gość gość
16.04, nie jest gruby??? Moja ma 6,5 mca, wazy niecałe 7 kg i 83 wzrostu i wygląda normalnie, a twój ma mniej wzrostu i 3 kg prawie więcej i wygląda drobniutko?:D buahahaha

Gość gość
to ja tez sie przyznam - mój ma 5 mies i wazy 8,8...jest pączkiem...przy urodzeniu mial 3,2

Gość gość
gość dziś ile miala Twoja mała jak się urodziła

Gość gość
19.34 4100 i 60 cm

Gość gość
dobrze że dzieci odbierają takim dewotkom co upasają swoje dzieci jak świnie!

Gość gość
hahaha upasaja jak świnie dobre dziecko je na żądanie nic nie poradzisz jedno jest takie drugie inne . I niby gdzie odbierają co?? bo jakos o tym nie słyszalam ani razu .....

Gość gość
Moja córka ma roczek i 12 kg.

Gość gość
Moj syn 10mc,wazy 11kg,ubranka rozm 86.urodzil sie z waga 4250 , 62cm.wczesniej bylo widac wieksza ,roznice miedzynim a dziecmi w jego wieku,teraz sie wyrownalo

Gość gość
Akurat bylo glosno jak babci chcieli odebrac wnuczka,bo go upasla:P mial 6 lat:P A wracajac do tematu, sa dzieci duze i sa dzieci grube. Moj jako niemowlak byl duzy a nie gruby,to roznica. Wazyl duzo jezeli chodzi o siatki,zawsze gorna granica,wzrostem sie w tej siatce nie miescil,byl duzo ponad(majac 3 miesiace nosil rozmiar 74). Ubranka trzeba bylo kupowac waskie,zeby pasowaly w barkach. Do dzis mu tak zostalo. Wysoki a chudy mimo,ze duzo wazy jak na swoj wiek,no moze teraz juz sie to usrednilo,ale jest z tych wyzszych i ciagle slysze,ze jest wyrosniety i wyglada na starszego.