Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat i rodzice namawiają mnie na dziecko

Polecane posty

Gość gość

A ja nie mam nawet faceta. Mam już wszystko, skończyłam studia, pracuję w firmie ojca a teraz przyszło rodzicom do głowy :O :O bym zrobiła sobie dziecko bo chcieliby mieć taką małą pociechę w domu a ja nie umiem im odmówić. Wczoraj uprawiałam seks z kolegą, który jest rozwodnikiem i ma już trzech synów. Rodzice kupili testy ciążowe, sprawdzaliśmy czy jestem w ciąży a tu ciągle nic.

Gość gość
pfff, mnie 70 letnia babcia tez namawia na dziecko: bo mam już swoje lata (27) a skoro próby zeswatania mnie spaliły na panewce to stwierdziła z wielkim bólem serca, że "no trudno skoro taki los, może to nawet i lepiej w dzisiejszych czasach (babcia to nowoczesna kobieta)" ale chociaż dziecko bym sobie zrobiła, wszak teraz to żaden wstyd...No i uczepiła sie tego pomysłu jak rzep psiego ogona. Z tym, ze ja to traktuje dosc niepoważnie. Musialabym upasc na głowe aby oddac sie koledze w celu spelnienia czyichś durnych wymyslów. Nawet jeżeli jest to osoba bliska to jednak pomysł zajcia w ciąze, zwłaszcza gdy zyje sie w pojedynkę, może wyniknąc tylko i wyłącznie z mojej inicjatywy. I tylko taki moge wcielac w zycie