Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO Sadzcicie o tej sytuacji i dlaczego ON tak reaguje ??? Jak to wytlumaczyc ?

Polecane posty

Gość gość

Znamy sie pare lat ,troche go olewam ,nie chce z nim nic wiecej jak czasami na sex,ale nie chce z nim wchodzic w zwiazek..Poklocilismy sie.. nieporozumienie ...i sie nie odyzwal ,a tu nagle dzis ,podjezdza na ulicy krzyczy moje imie ,ze to on ,zebym podeszla..a ja poszlam dalej nie zwaracajac na to uwagi .. a tak troche teskno mi za nim czasami,a czasmi go niecierpie .. Skoro nie dzwoni nie odzywa sie ,to po co teraz podjezdza mi na ulicy jak ide... autem i krzyczy ,wola mnie ?? Tylko dodam ,ze wczesniej pare miesiecy temu jak mielismy kontakt to dzownil,ale nie odbieralam ,bo mnie wkurzyl...Umowil sie ze mna na pewnien dzien ,a nie przyszedl i nawet nie oddzwonil,ze nie przyjdzie nie moze .... za to na drugi dzien wydzwnaial jak szalony i tak nastepne 3 dni ,ale nie odebralam,powinien chyba sie domyslic dlaczego...

Gość gość
Facetowi nie pokazuje się całej doopy Tak samo kobiecie

Gość gość
Ale dlaczego tak sie zachowuje ?

Gość gość
puszczalska jesteś... sorry ale laska która chodzi do łozka z facetem , z którym nawet nie jest w związku to jak dla mnie ....

Gość gość
A co ma zyc bez sexu ,jak potrzebuje sexu czasami -to naturalne zjawisko!! ,a ona nie chce stalego zwiazku !

Gość gość
Ona jest wolna nie chce zwiazku i tez ma prawo do sexxu!! A co jak ktos jest singlem to nie ma prawa do sexu ?? ...Pomomo ze tego tak bardzo potrzebuje czasami`?

Gość gość
Pewnie ze ma prawo do sexu !

Gość gość
Dziewczyno! Ty masz dobrze w głowie???! Tydzień temu już to samo tu pisalas i dalej piszesz ,, dziś podjechał do mnie na ulicy'' to co on tak codziennie podjeżdża czy co! Pytasz się nas o co mu chodziło..już tamtym razem większość ci odpisala o co moglo mu chodzić..radziły ci byś to jego zapytała bo skąd my mamy kurde wiedzieć?! SPYTAJ SIĘ GO TO CI POWIE..

Gość gość
Nie chce z nim gadac...

Gość gość
Facetow nie zrozumiesz..