Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi, bo im robię się starsza tym coraz bardziej widzę, że...

Polecane posty

Gość gość

rodzice sobie mnie odpuścili. Po prostu. Na moim starszym rodzeństwie się skupiali, a mnie jakoś olali. Tak, żeby odbębnić i mieć spokój. Mam 22 lata.

Gość gość
Nie smutaj, juz nie potrzebujesz ich opieki bo jestes dorosla. W takim wieeku to ty opieki szukac powinnas u kogos innego :-)

Gość gość
Tak, tylko widzę jak moje starsze rodzeństwo znajduje pomoc(i rozmowę i finansową) u nich kiedy potrzebuje, a ja zostaje ze swoimi problemami sama i jeszcze się irytują, że starszemu rodzeństwu nie pomagam.

Gość gość
Niestety , rodzice to pierwsza szkoła niesprawiedliwości i bezwzględności.

Gość gość
Jeszcze na dodatek są źli, że się od rodziny odcinam i przestaje powoli rozmawiać z nimi. Jak są spędy rodzinne(rodzeństwo+rodzice)to ja siedzę u siebie, a oni wszyscy razem. Na początku mi to przeszkadzało, ale teraz już nie. Tylko mi jeszcze trochę przykro.

Gość gość
Musisz sie z tym pogodzic, ze w kazdej rodzinie jest taka regula ze matka ZAWSZE bedzie bardziej za swoim SYNEM a OJCIEC za swoja corka. I zawsze ta matka bedzie szykowala kanapeczki i robila swojemu synusiowi wyprawke do pracy, chodzby mial on juz pod 30stke, a ciebie jako kobiete pusci kantem, bo jestes kobieta i ty sobie z tym poradzisz, I w tym my wlasnie kobiety mamy nad nimi przewage, ze nie jestesmy uzaleznione od nikogo.

Gość gość
nikt tutaj nie faworyzuje synów ani córek, więc co ma ten ostatni post do mojego tematu ;////