Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły jakbyście zakochały się w facecie i dowiedziałybyscie sie ,że

Polecane posty

Gość gość
Nie rozumiem jednego. Temat jest jasny, sprawa jest jasna. czemu twierdzisz, ze wszystkie jesteśmy takie same? I wiesz lepiej od nas co się dzieje w naszym życiu? Że nasi faceci nas zdradzają a my przyklaskujemy itd To jakieś własne problemy? Że wolny, fajny facet Cię nie chce i podrywają tylko zajęci co chcą miec *****nko? Jak sie ma poukładane w głowie to i normalni ludzie wokół nas się znajdą.

Gość gość
oooo kobieta sie puszcza, ale facet zdradzajacy swoja zone jest madry... brawo! :D

Gość gość
a to co piszesz to nie jest twoj sposob myslenia, ktory przekladasz na swoje zycie? to w takim razie czyj? :D nie, nie podrywalo mnie przez cale moje dotychczasowe zycie 5 facetow, zeby mozna bylo powiedziec, ze ciagle trafiam na zajetych :D kto wam musial co zrobic w zyciu, albo czego nie zrobil, ze takie myslenie reprezentujecie :D

Gość gość
"idziesz im robic na zlosc i donosisz!!!" fenomen! :D facet chcial tylko p******* i pozdradzac, a te wredne malolaty co sie puszczaja po klubach chca im zrobic na zlosc i doniesc, zeby sobie laska zycia nie marnowala :D oj nie!!! facet ktory zdradza swoja zone i prawdopodobnie zdradzi i mnie... mnie nie chce... taka strata!! :D jak rozumiem... dla was duza :)

Gość gość
Więcej buziek wstaw, to będzie świadczyło jaka jesteś dojrzała i wspaniała. x Zdradę kobiety wyczuwają, to czy robią coś w tym kierunku to wyłącznie ich sprawa (przykład na pierwszej stronie był), jak chcesz porozmawiaj ze zdradzanymi. Ja tego nie oceniam i nie mam chęci wp*****lania się w cudze związki, pod żadną postacią. To, że po prostu nie mam w sobie żądzy dokopywania wszystkim w imię solidarności jajnikow to świadczy, ze pochwalam zdrade we wlasnym życiu? Jak to brzmi dla Ciebie logicznie to nie mam pytań. vvv Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz - znam swojego faceta, wiem kogo wybralam. Inne kobiety tez wiedzą (podobnie jak autorka).

Gość gość
"...a gdzie napisalam, ze to sa faceci kolezanek? mamy teraz tyle mozliwosci dojsc, ze nie ma problemow." Gdzie dojść, mamy tyle możliwości i w jakim celu? Co ty dziewczynko wypisujesz, posłuchaj siebie... Chcesz teraz powiedzieć, że zajmujesz się śledzeniem facetów, a później donosisz ich kobietom, czy ty aby masz po kolei w głowie?

Gość gość
Twój obraz jest już bardzo czytelny, panienko od buziek...

Gość gość
A ja czy napisałam ze zajmuje sie sledzeniem kazdego? Tylko tacy zajeci co sie do mnie dostawiaja. Licze na to, ze to zlo o ktorym tak ciagle piszecie wroci do was i zmarnujecie parenascie ladnych lat na faceta, ktory posuwa pol miasta, bo nikt wczesniej nie chcial byc ta malolata z klubu i nie chcial zmarnowac zycia facetowi, bo wy w ogole sie w tym momencie nie liczycie tylko biedny facet ktory chcial z********* a moje doswiadczenie mowi, ze sa tacy, ktorzy uwazaja swoje obecne za jakies tam byle to jeszcze jak zdradzaja nie maja zadnych problemow z sumieniem wlasnie dzieki takim jak wy :D pozdrawiam was desperatki :D

Gość gość
O rany, ale glupia baba:O Wspolczuje, bo nawet sama nie wiesz, jakie idiotyzmy wypisujesz:O

Gość gość
Szkoda komentować.

Gość gość
Ja bym się w ogóle starym dziadem nie zainteresowała. 18 lat starszy to mógłby być moim ojcem. Mam 30 lat i nie chciałabym 48latka. A skoro mu się żona znudziła to niech poszuka sobie pani w swoim wieku. Ale on tego nie zrobi, to on się uważa się za wiecznie młodego a kobiety po 40tce to dla niego stare doopy i dlatego szuka córeczki do wyra. Dziewczyno UCIEKAJ i nie wkręcaj sobie żadnych bzdur o miłości i zakochaniu, bo nie ma miłości. Jest tylko popęd seksualny. Miłość jest tylko bezinteresowna, między np. matką a dzieckiem, matka kocha dziecko bezwarunkowo i to jest prawdziwa miłość. A między kobietą a mężczyzną to nie ma miłości tylko popęd seksualny. Jak się np. mężowi znudzi żona to on jej już "nie kocha", bo ona go już nie pociąga i szuka sobie 20 lat młodszej panienki do wyra, żeby się stary pie\\rdziel dowartościował i chwalił przed kolegami. Nie rób z siebie towaru, młodego mięska i olej tego obleśnego lubieżnego typa. Gwarantuję ci że jakbyś miała np. 45 lat (czyli mniej więcej tyle lat co on) to by nawet na ciebie nie spojrzał :)

Gość gość
gość 14:01] Przestań krytykowac autorkę!

Gość gość
Już wszystko, wszystkim, ale 25-latka, z 43-letnim dziadem?pechowiec.gif . Za 10 lat Twoje libido będzie wysokie i wciąż wyższe, a on? xxx Teraz doczytałam że ty masz 25 lat, on 43 lata. Wiesz co ja mam 30 lat i nie chciałabym 43 latka. Target 43 latka to kobiety w wieku 35-43 lata i za takimi powinien się oglądać a nie za 25 latkami. Facet ma kompleksy na punkcie wieku i chce się odmłodzić twoim kosztem. A jakbyś miała 35 lat to by nawet cię kijem nie tknął, bo by powiedział, że jesteś ZA STARA (bo on ma 43 lata ale uważa się za wiecznie młodego ;)). Dla mnie taki facet który szuka sobie "córeczki" do wyra to jest kompletne zero, bo traktuje kobiety jak towar z określoną datą ważności. Dla niego jak widać okres ważności kobiety mija gdy skończy 30tkę. Ty masz 25 lat więc jeszcze się nadajesz. Ale zapewniam że jakbyś była starsza to by cię nie chciał. Obleśny podstarzały 43 latek, który znudził się żoną i szuka sobie młodej laski do wyra. Chcesz być dla niego materacem? To twoja sprawa. Ale pamiętaj że historia lubi się powtarzać i kiedyś to twój mąż będzie cię zdradzać z 20latką.

Gość gość
zazdrosna zdzira wypisuje dyrdymały, że znalazła starszego, a sama nie ma nikogo

Gość gość
A po co sie produkujecie? Autorka przeciez sie zakochala, a milosc w zyciu jest przeciez najwazniejsza:D Dostanie w d**e, to sie dowie, ze zonaty facet to towar nie dla mlodych panienek:D

Gość gość
przy takiej różnicy wieku, ona zawsze bedzie dla niego piękna i młoda

Gość gość
a dopóki nie przekona się na własnej skórze, to na nic wasze ostrzeżenia. Na zakochanie nie ma rady.

Gość gość
a gdzie się podziała autorka, mam nadzieję, że to nie ta od buziek co słowo!!!!!!!!!!!!!! Koszmar jakiś.

Gość gość
autorka wlasnie doszła do wniosku, że zazdrośnice itd tu tylko pisza i bzdury pisza

Gość gość
a jednak...he, he...

Gość gość
w sensie o tych zazdrośnicach ironicznie pisałam jako nieutorka :P

Gość gość
Czyli rozważasz, żeby pójść do jego żony, który to już będzie raz? szósty? następny cię bidulko wykorzystał? gdybyś się szanowała, to znalazłabyś odpowiedniego faceta, ale z twoim skrzywieniem psychicznym nie masz szans. Idź kobieto do psychologa i przepracuj to, kto cię tak w życiu skrzywdził, przypuszczam, że to podłoże z dzieciństwa więc nie marnuj czasu, bo już za młoda nie jesteś, a nadal nie masz faceta, ani koleżanki, przyjrzyj się co robisz ze swoim życiem.

Gość gość
Zapraszam na stronę FB na tenat kontynuacji BrzydUli https://www.facebook.com/chcemykonty...zyduli?fref=nf Nazwa grupy : CHCEMY KONTYNUACJI BRZYDULI Fani zorganizowali akcję wysyłania listów, pocztówek oraz emaili do Pana Edwarda Miszczaka (dyrektora TVN), by dowiedział się o zainteresowaniu kontynuacją serialu. Mam szansę, że nasz ukochany serial doczeka się kolejnych odcinków