Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uczucia mojej ex

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Pisze tutaj z pewnym zapytaniem, ale najpierw przybliżę wam nasz sytuacje. Po rozstaniu sie z moja dziewczyna nasz kontakt lekko osłabł. Byly to nasz pierwsze poważne zwiazki. Po jakimś czasie (może z miesiąc, troche więcej) dowiedziałem sie ze spotyka sie z kimś. Niestety ciągle mialem nadzieje o naszym powrocie. Rozmawialismy, plakalismy, lecz zostalismy przyjaciółmi. Od tamtego czasu, w szkole czuje jej spojrzenie na sobie, gdy zbiegamy sie wzrokiem, ona po kilku chwilach spuszcza głowę. Po moim wypadku martwila sie o mnie, pytala co się stało, czy wszystko w porządku. Piszemy ze sobą wydaje mi sie ze jak to robimy jest szczęśliwa. Myślicie ze po takim pierwszym związku, może myśleć ze zrobila zle nie dając nam drugiej szansy ? Czy chce abysmy byli dobrymi przyjaciółmi ? Nikomu nie mówi tez nic o tamtym chlopaku, nie przyznaje sie do tego ze są razem, nie mówi/pisze ze jest szczęśliwa jak to miało miejsce gdy my byliśmy razem.

Gość gość
Mysle ze może zalowac ze to wszystko tak sie skonczylo, tamtego chłopaka poznala dość szybko po naszym rozstaniu, może po prostu potrzebowala kogoś aby sie pogodzić z naszym rozstaniem, a teraz nie chce go zostawić aby go nie zranic lub boi sie ze jak go zostawi i wróci do mnie to nasza druga szansa nie wypali po krótkim czasie i znowu zostanie sama ?

Gość gość
To po co sie rozstaliscie

Gość gość
Tego żadne z nas nie wie. Nadeszła gorsza chwila, podjęliśmy zbyt pochopna decyzje i mimo tego ze podczas rozstania zapewnialismy sie ze za jakiś czas do siebie wrócimy, nie byliśmy pewni co do tego rozwiązania.