Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wygladacie na tyle lat ile wlasciwie macie

Polecane posty

Gość gość

No wlasnie, czy wygladacie adekwatnie do swojego wieku..? Jak to z Wami jest?

Gość gość
ja mam 42, a wygladam na 41

Gość gość
myślę, że tak - czasami ludzie biorą mnie za nastolatkę, ale myślę, że to przez ubiór bo i tak jestem młoda

Gość gość
Pamietam dziewczyne ktora w jednym programie tv przyszla zdesperowana do chirurga z prosba by ten ja postarzyl. Byla zalamana, bo jak stwierdzila miala 20 lat a wygladala jak dziecko, na 14 moze, jej problemem bylo to ze nikt nie traktuje ja powaznie, tylko jak mala dziewczynke, miala ogromny kompleks. Lekarz ovczywiscie zabiegu odmowil :-)

Gość gość
mam 30 lat, wygladam na 40, a czuje sie staro, jak na 50

Gość gość
tez ogladalam ten odcinek, ale ona wcale niew wygladala jak nastolatka! z budowy rzeczywiscie byla dziecienca ale z twarzy to juz widac bylo nawet pierwsze oznaki starzenia, tzn. skora na twarzy byla taka zapadnieta i wygladala jak najbardziej na swoj wiek.

Gość gość
ja też miałam taki problem jak byłam młodsza, że nikt nie traktował mnie poważnie. Pamietam, jak sprzedawaliśmy z mężem mieszkanie, agentka nieruchomosci w drzwiach zapytała mnie, czy są rodzice...mąż nabijał się z tego przez lata...Pani zrobiło się dość głupio, jak powiedziałam że nie mieszkam już z rodzicami. Dzisiaj młody wygląd jest dla mnie ogromnym atutem...mam wiele młodszych koleżanek i na co dzień nie widac różnicy. Jestem niewysoka i drobna więc nie mam problemu z ciuchami, mogę ubierać się modnie...oczywiście jestem świadoma wieku i nie przesadzam. Jak jednak zdejmę fajne ciuchy i zmyję makijaż to ja już nie jestem tak przekonana, co do tego młodego wyglądu....

Gość gość
już nie przesadzaj, że w wieku 20 lat ma się pierwsze zmatrszczki i skóra jest zapadnięta! Może na 14 nie wyglądała, ale nie ma wielkiej różnicy między 16-17 i 20

Gość gość
A skad wiesz kolezanko jaki ja program ogladalam? Wygladala jak najbardziej na nastolatke, sam lekarz to przyznal, ale odmowil zabiegu, bo nie na tym to wszystko polega, oczywiscie przekonal ja ze jej mlody wyglad jest atutem i powinna sie cieszyc, ze bedzie wiecznie mloda. Szoda tylko, ze faceci ja nie traktowali powaznie.

Gość gość
Gorzej jest jak ktos jest mlody, a staro wyglada, to dopiero kompleks. Chociaz wtedy mozna piwo i alkohol mozna w ciemno kupowac ... :-)

Gość gość
mam 31 a ludzie daja mi tak 24 - 25 :) taka uroda i dobre geny od obojga rodziców

Gość gość
Oglądałaś Sekrety chirurgii z dr. Szczytem :p

Gość gość
ta z sekretow chirurgii nie miala 20 lat tylko 26 wiec jak najbardziej mogla juz miec skore nie pierwszej mlodosci..

Gość gość
Jak miałam 16 lat to mi mówili, że wyglądam na ponad 20 a teraz jak mam 21 w sklepach pytają mnie o dowód i są bardzo zdziwieni, że mam 21 :D

Gość gość
A u mnie to gdy byłam młoda to wszyscy dawali mi pare lat za dużo a obecnie wszyscy dziwią się że mam aż tyle lat .Zresztą ja sama też tak uważałam .