Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeżyłam mój pierwszy pocałunek, tragedia

Polecane posty

Gość gość

Myślałam, że każdy się umie całować i że gdy nadejdzie ta chwile będę automatycznie wiedziała co robić. Wszystko zepsułam. Miałam sztywne usta i tak mocno je otwierałam. Tak nienaturalnie... Jakbym go chciała całego pochłonąć.. W dodatku gdy poczułam Jego język w mojej buzi to zaczęłam się śmiać, nie wiem co mnie tak rozśmieszyło. On popatrzył na mnie jak na jakąś sierotę totalną... A ja się jeszcze zaczęłam krztusić śliną. Chłopak zaczął mnie klepać po plecach, a ja myślałam że się spalę ze wstydu. W dodatku on myśli że ja już się nie raz całowałam, albo tak myślał.. Po tym pocałunku na pewno się zorientował. Na pewno już się więcej nie odezwie.. Boże, jak mi jest głupio...

Gość gość
Hehehehe, dobrze ci tak ! Jak to nie mozna umiec sie calowac, ja tego nie rozumiem.. :-)

Gość gość
To teraz pora na pierwszy obciąg:-)

Gość gość
Ja też nie wiem... Myślałam, że będę wiedzieć co i jak, a tu pustka w głowie. Nie miałam pojęcia co robić.. ;/ Chyba serio coś ze mna nie tak.. Ale najgorsze jest że ten chłopak bardzo mi się podobał. Teraz pewnie będzie mnie unikać i nie odezwie się już.. W sumie to mu się nie dziwię.

Gość gość
ale jesteś głupia jak możesz być z kimś kto cię by zostawił z takiego powodu pewnie jesteś jeszcze dzieckiem z gimnazjum

Gość gość
to wina Kopacz

Gość gość
Ja z nim nie jestem.. To była 2 randka i tak wyszło. Ja mam 18 lat, on 20. Pewnie nei wyjdzie nic z tego, bo ja juz mu wiecej nie spojrze w oczy..

Gość gość
po pierwsze to nie całowałaś go, tylko wystawiłaś dzioba i czekałaś na nie wiadomo co. Nastepnym razem po prostu go całuj, delikatnie jego usta, jakbyś chleb przaśny całowała.

Gość gość
A tak wgl to co jest ekstytujacego w pocalunkach? Czlowiek sie tylko slini, bakterie przekazuje, wpycha jezor do czyjejs jadaczki, ktora nie wiadomo co wczesniej robila.

Gość gość
bakteriofobom już dziękujemy

Gość gość
No przeciez ta slina to ani slodka nie jest, zeby jakas przyjemnosc z tego byla, tylko piany mnostwo, jak z pyska rozwscieczonego psa :-)

Gość gość
wymiana sliny w czasie pocalunku wzmacnia system immunologiczny. a wpychanie jezyka przy pierwszym z kims tam pocalunku, to nie koniecznie jest fajne, no chyba, że jesteście strasznie na siebie napaleni

Gość gość
leci c****ana z pyska? do lekarza idź

Gość gość
piana leci ci z pyska? to do lekarza

Gość gość
Ach... i nie powiedziałam jeszcze że miałam w buzi katar z nosa, zaciągnełam... i chciałam ukradkiem wypluć aby nie zauważył, a on do całowania się zabrał... ale wiocha jestem teraz czerwona na twarzy z wstydu...

Gość gość
Jak jeszcze nie dorosłaś do tego, to się na randki nie umawiaj.