Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 83

brak okresu a wynik testu ujemny

Polecane posty

Gość gość
Widzisz droga koleżanko mówiłam ze ta kąpiel pomoże tzn okres przyspieszy . Nie trać cierpliwości może w przyszłym miesiącu ssię uda i będziesz mama 2015 :-)

Gość gość
A ile masz lat ? Ze martwisz się już?

Gość gość
Autorko mówiłam ci że my sobie wmawiamy objawy. Ja mimo że dostałam okres to zaczęłam się przez chwile zastanawiać że może jednak jestem w ciąży tylko dostałam krwawienia bo to przecież możliwe. Puknęłam się jednak w głowę bo znów zorientowałam się że wmawiam sobie coś co nie jest prawdą i po raz kolejny to moje wymysły. Jak długo się starasz i ile masz lat ?

Gość gość 83
Mam 31 lat, staram się dopiero lub aż 2 cykl i z przerażeniem czytam o kobietach starających się latami ;/ bo jeśli i mi to zajmie tyle czasu ta stara babą będę zanim zajdę... Też przez chwilę miałam nadzieję że to nie okres, że zaraz minie, obiecuję sobie że w tym miesiącu nie wyliczam owulacji, że nie obliczam na kiedy ma wypaść okres... zaczynam głupieć już!!

Gość gość
Nie wiem po co wam dzieci w tych czasach.Nie mam nic przeciwko dzieciom ale tym co się teraz dzieje. Swiat zszedł na psy przez ludzi.

Gość gość 83
Dziecko jest nam po to żeby je kochać, żeby pokazać świat, nauczyć według naszych morał, żeby stworzyć dobrego człowieka z którego będziemy dumni, żeby żyć nie tylko dla siebie :)

Gość gość
Bo ja wiem... czy warto

Gość kasicaaaaaa
hejka nowa jestem w domu mam dwoje dzieci syna i corke staramy sie o trzecie i jestem zlaaaa bo o syna staralam sie rok core udalo sie w drugim cyklu a teraz od maja i nic jutromam dostac @ i chyba bedzie bo czuje jajnik lewy :((( nerwy juz mi puszczaja dzis robilam test i jedna krecha :((( zaczynam sie juz modlic zeby @ nie wrocil :(

Gość kasicaaaaaa
u mnie dzisiaj temp 36,9 takze jeszcze nie jest zle jak na ten dzien cyklu ale wszystko mnie juz wkurzaa jak moge pomoc mojemu cialu zeby wkoncu sie udalo i moze macie jakis sposob zeby przestac juz o tym myslec :P

Gość gość
My staramy się od 6 cykli ale wcześniej zanim na poważnie zaczęliśmy starania raz się zabezpieczaliśmy a raz nie bo liczyliśmy się z tym że jak nam się przytrafi to bedziemy się cieszyć. Jednak jak po pół roku luźnego współżycia bez presji nie zaszłam to przeszłam na poważne starania z testami owulacyjnymi i obliczaniem i też nic. Także jak ktoś pisze żeby nie obliczać to też w to nie wierzę bo ja przez pół roku nic nie obliczałam tylko kiedy chcieliśmy to sypialiśmy z mężem

hajka @ narazie nie nadszedl :) mial byc wczoraj dzisiaj tez nic tylko czuje jakbym miala wszystko w srodku napompowane az dziwnie :P umieram z ciekawosci czy jestem czy nie wczoraj testowalam ale negatyw wielki a dzisiaj praca i brak czasu nawet na myslenie ....

Gość gość
Nie rób sobie nadziei :( Ja sobie robiłam przez kilka miesięcy a później tylko rozczarowanie. Chyba najlepiej wpisać w kalendarz kiedy się miało @ i nie zwracać na niego uwagi. Jak przyjdzie i zaskoczy to jakoś sobie poradzimy a jak nie przyjdzie to przynajmniej będzie miła niespodzianka

Gość gość
Kasicaaaaa w jakim wieku masz dzieci? Tez staramy sie o trzecie, ale trochę sie boję. Dzis powinnam sostac@ i narazie cisza.

syn 9 lat corka 6 latek dzisiaj rano az balam sie wstac z lozka bo odkad pamietam okres zaczynal sie rano po zrobieniu siusiu a tu znow mile zaskoczenia nic nie ma tylko ten brzuch jakby pelny moze sobie wmawiam sama nie wiem zbieram sie na kolejny test ale jakos sie boje ze znow wyjdzie negatyw gosc a ty w jakim wieku masz dzieci??

Gość gość
Syn4 lata, córka 1, 5 roku. @ jeszcze nie dostałam, ale czuję jakby miala zaraz przyjść. Maz poszedl po test:)

gosc ja robilam przed chwila wiem ze rano sie robi ale nie wytrzymalam :P i negatyw jak byk :( :( :( mnie brzuch nie boli wkurza mnie tylko to ze siedze w niepewnosci mezowi nie mowie nic zeby nie robic mu nadzieji jedna glupia w domu wystarczy hihihi pojutrze jak nie bedzie @ to zrobie rano moze wytrzymam :P

Gość gość
Macie już dwójkę dzieci i panikujecie z tym okresem. Pomyślcie,że są tu osoby które nie mają nawet jednego i starają się miesiącami lub latami i co mają powiedzieć. Dwójka dzieci to i tak dobrze. Ciekawe co byście zrobiły gdybyście się tyle czasu starały o pierwsze

gosc masz racje ale kazda z nas czy ma dzieci czy jeszcze nie przezywa to na swoj sposob uwierz mi dla tych co maja dzieci tez to wszystko jest trudne i tak samo jak te ktore ich nie maja czekamy na dwie kreski na tescie ale widocznie nie kazdy to rozumie!!! :(

Gość gość
Masz już dwójkę dzieci więc nawet jeśli nie będziesz mieć trzeciego to i tak masz potomstwo. Oczywiście życzę ci jak najlepiej czyli żebyś to trzecie miała - nie zrozum mnie źle. Ty wiesz że możesz mieć z mężem dzieci bo skoro wam dwójka wyszła to jest szansa na trzecie. A jak ktoś nie ma to nie wie czy w ogóle będzie mieć. Jakbym miała jedno dziecko to bym już nie rozpaczała że nie mogę mieć drugiego a tym bardziej trzeciego. Jedno mi wystarczy nie jestem zachłanna

gosc ja zachlanna tez nie jestem uwierz mi ze jesli mialabys jedno chcialabys miec drugie a jesli status zycia by ci pozwolil to staralabys sie o trzecie staram sie zrozumiec wszyskich i ty tez powinnas ja przed 1 dzieckiem takze przeszlam wszystkie mozliwe badania i wiem co czuje kobieta ktora to przechodzi!!! ale wiem co czujesz bo ja staram sie od maja i nic a moja siostra po 16latach przerwy zaszla w pierwszym cyklu tez mnie to uklulo ale zycze im zdrowka i nie poddaje sie bo do kazdej ciazy trzeba miec troche szczescia !!!!!pozdrawiam serdecznie

poza tym potraktowalas dziecko rzeczowo cytuje "Jedno mi wystarczy nie jestem zachłanna" nie jestesmy w sklepie jedna zachodzac nie odbiera dziecka drugiej i to tyle dyskusji buzki

Gość gość
Chcę mieć tylko jedno. Nigdy nie chciałam więcej dzieci więc jak będę mieć jedno o ile będę je mieć to pasuję. Ty od maja a ja od stycznia a wcześniej przez pół roku raz się zabezpieczaliśmy a raz nie czyli można powiedzieć że rok i g****o z tego

starajac sie o moje pierwsze dziecko lekarka ktora musze powiedziec byla do d**y kazala czerpac z sexu przyjemnosc a po stosunku trzymac nogi do gory ja opieralam o sciane i ogladalam tv pomyslalam ze jest durna ale po rokustarania kochalismy sie juz z przyzwyczajenia wkoncu zapomnielismy ze kochamy sie PO TO a nogi szly w gore na 10 min i gdy spostrzeglam sie ze zapomnialam ze kochamy sie aby miec dziecko tylko czerpalismy przyjemnosc z bycia razem wyobraz sobie ze okres juz nie przyszedl moze to glupie ale stedy nic nie liczylam to stare babsko powiedzialo mi zebym zapomniala o celu nie bylo to latwe az wkoncu samo przyszlo zapomnielismy sie poprostu i ja i maz teraz mamy 9-letniego syna moze ci to w czyms pomoze jednak teraz sama wyczekuje choc wiem ze powinnam odpuscic

Gość gość 83
w tym miesiącu nie wyliczam dni płodnych, będę się kochać co drugi dzień i nie wyliczam też na kiedy ma przypaść okres, zobaczymy co z tego wyjdzie... :)

Gość gość
dziś My mniej więcej przez pół roku kochaliśmy się bez myślenia o dziecku tzn co będzie to będzie ale nie zależało mi na dziecku jakoś szczególnie i nic nie wyszło. Dopiero po tym czasie przez kolejne pół roku zaczęliśmy starania z wyliczeniami i też nic więc ani jak nie zależał ani jak zależało to nie wyszło. Cóż nie wszyscy muszą mieć dzieci. Widocznie musi mi wystarczyć to że jestem wykształcona, mam pieniądze,pracę i robię karierę i nie można mieć wszystkiego w życiu :/

Gość dwaPlusTrzy
To ja gość od 2 dzieci;) podpisalam sie zeby nie mieszac. Robiłam test i wyszedl negatywny:( pobolewa mnie brzuch i jajniki, ale nic nie ma. Boje sie, ze bedzie powtorka z maja kiedy poronilam; ( tez nie przyszedl okres, test byl negatywny, robilam kolejny i kolejny kiefy ereszcie ujrzalam cień cienia drugiej kreski. Bylam szczesliwa, ale dalej niepewna. Pojechalam na bete. Wyszla ciaza, ale b niski poziom bety. Zrobilam powtórkę i byl przyrost ale maly. W 8 tyg poronilam. Mielismy odczekac 3 miesiące.

Gość kasicaaaaaa
DwaPlusTrzy jedz na bete i to szybciutko im wczesniej tym lepiej daj znac co i jak ja dzisiaj pracuje12h wiec nie wiem czy bd miala czas tu zagladac u mnie cisza dalej nawet to moje napompowanie przeszlo takze mam zamiar sie oszczedzac i czekac buzki

Gość dwaPlusTrzy
U mnie juz po wszystkim. Zalalo mnie w nocy:( kasicaaaa trzymam kciuki za ciebie.

:-( :-( :-( Ja narazie spokoj pracuje jako niby kelnerka niby bo wszedzie zapiepszam poznosilam zakupy do firmy i pobolewa brzuch nikt tu nie wie ze sie staram ale do pomocy zawsze wolam kogos jutro jade na bete zobaczymy co to bedzie buziaki trzymaj sie i pisz zebym nie byla sama tutaj :-*