Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okazało się że nie mogę karmic piersią, jakie mleczko dla mojej dzidzi najlepsze

Polecane posty

Gość gość

Mamy co polecacie, z przyczyn niezaleznych ode mnie nie mogę dac mojej dzidzi swojego mleczka:( jakie mleczko wg was wynagrodzi tę stratę? jest ich tak duzo na rynku a ja nie wiem ktore wybrać, córka ma 2 miesiące :)

Gość gość
Ja juz miesiac karmie tylko mm wybralam bebilon. Synek ma juz 2 miesiace zdrowy i pieknie przybiera na wadze .

Gość gość
Dzidzi....mleczko....litoooosci ! :-o

Gość tiny teaspoon na facebooku
hej albo bebilon, albo enfamil, jedyne 2 mleka na rynku, które posiadaja omega 3 :) pozdrawiam

Gość gość
Ja takze polecam hipp. Moja corka od urodzenia na nim jest i nigdy nie bylo problemow z brzuszkiem czy zalatwianiem

Gość gośćewa
ja karmię mlekiem HIPP

Gość gość
Dzidzi? Mleczko? LITOŚCI! A odpowiadając na pytanie - musisz testować niestety. Jednym dzieciom pasuje to a drugim inne.

Gość gość
Niesmiertelne Bebiko u mojego dziecka zdalo egzamin na 6 :)

Gość gość
Rozumiem ze nie mozesz karmic piersia, ale po co te infantylne zdrobnienia?mleczko dla dzidzi-nie moze byc mleko dla dziecka tak po prostu Wszedzie zdrobnienia-dzidzia,fasolka, seksik,brzusio no i sweet focie:o

Gość gość
Polecam Bebilon. :)

Gość gość
U nas do roku Bebilon, potem Bebiko

Gość gość
karmię mm od czasu kiedy sen skończył miesiąc - przeszłam przez bebilon, enfamil i ostatecznie karmie hipp'em

Gość gość
Hipp Bio

Gość gość
ja tez nie moglam karmic mleczkiem z cycusia i wynagrodzilam te starte mleczusiem Bebiczko, bo jest taniutkie i dobre dla brzusia dzidziusia

Gość gość
ja karmilam pierwsze dziecko bebiko i poleciłam tez znajomej i sobie chwali,od poczatku karmi synka w sumie z lenistwa a teraz drugie karmie piersią a czemu nie mozesz kp? dziecko ma 2 msc moze jeszcze laktacja się odnowi? słyszałam ze do 3msc mozna powalczyc. pewnie zniechecilas się bo moze krwawiace brodawki czy zapalenie piersi ale poczytaj- przy zapaleniu piersi tez mozna karmic piersią.wlasciwie zawsze mozna karmic,przy wszystkich chorobach,z wyjatkiem gruzlicy i HIV.

Gość Shug Avery
gość wczoraj ja tez nie moglam karmic mleczkiem z cycusia i wynagrodzilam te starte mleczusiem Bebiczko, bo jest taniutkie i dobre dla brzusia dzidziusia xx :D :D :D "Bebiczko" autorko, miej litość dla dorosłych, którzy odwiedzają to forum