Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem tego faceta!

Polecane posty

Gość gość

Jestem studentką, mam 20 lat. Moja mama wyszła ponownie za mąż, a z biologicznym ojcem nie mam kontaktu. W domu nie działo się dobrze, miałam bardzo złe relacje z moją mamą i ojczymem. Rok temu wyjechałam na studia do większego miasta w, którym mieszka i pracuje syn męża mamy. Mama i ojczym zdecydowali, że mam na czas studiów zamieszkać u niego. On zresztą sam to zaproponował. Początkowo było miło i bardzo fajnie. Miałam z nim dobry kontakt i cieszyłam się, że uwolniłam się od toksycznego domu ale z czasem on zaczął być dla mnie co raz bardziej wredny, okrutny i podły.. Nie wiem co było przyczyną zmiany jego zachowania. Jednak wczoraj przesadził! Około 18:00 poszedł sobie i zostałam sama. Jak wrócił to było już jakoś po 21:00. Ja siedziałam już w łożku i przeglądałam katalog. On przyszedł do mnie do pokoju i był pijany. Zaczął głaskać mnie po policzku, ramieniu i wygadywać dziwne rzeczy. Kazałam mu przestać i spadać. Zezłościło go to i mnie przydusił, uderzył, opluł i obraził. Dzisiaj zafundował mi apteczny obiadek, dał bukiecik kwiatków i przepraszał za wczoraj i prawie płakał! Ja już nic z tego nie rozumiem!

Gość gość
Zakochał się w tobie i chce cię zaciągnąć do łóżka. Sam uważa że to jest źle stąd ta frustracja ( chcociaż w sumie jakbyście byli że sobą to nie jest związek kazirodczy bnie wychowywaliście się razem, więc nawet moglibyście wziąć ślub). Po za tym wiej od niego bo taka agresja świadczy, że coś z jim nie tak. Później będzie tylko gorzej. Zadzwoń do mamy z płaczem i powiedz co się stało. Zrób to jak najszybciej, bo później ci nie uwierzy, a i ten syn jej męża odwróci kota ogonem.

Gość gość
weź się wyprowadź bo jeszcze cię bardziej skrzywdzi

Gość gość
Zapraszam na stronę FB na temat kontynuacji BrzydUli https://www.facebook.com/chcemykonty...zyduli?fref=nf Nazwa grupy : CHCEMY KONTYNUACJI BRZYDULI Fani zorganizowali akcję wysyłania listów, pocztówek oraz emaili do Pana Edwarda Miszczaka (dyrektora TVN), by dowiedział się o zainteresowaniu kontynuacją serialu. Mam szansę, że nasz ukochany serial doczeka się kolejnych odcinków

Gość gość
Rozmawiałam już z mamą na ten temat delikatnie ale tak jak wspomniałam. Mam z nią złe relacje i często się kłócimy. Moja mama stwierdziła tylko, że wymyślam coś znowu i że opowiadam jej głupoty, a on taki dobry bo mnie przygarnął.. :o

Gość gość
o kurczę podróbka telenoweli z tym że telenowela była fajniejsza

Gość gość
i nawet nie probuj go zrozumiec, bo mogloby ci sie to BARDXZO NIE SPODOBAC znajdz sobie inne locum

Gość gość
Ciekawe ile jeszcze razy będziesz wypisywała te brednie?:o

Gość gość
No ale co mam zrobić? Rodzice nie dadzą mi pieniędzy na wynajęcie mieszkania. Jestem ciekawa na jak długo będzie dobrze..

Gość gość
dobrze nie bedzie nigdy

Gość gość
A masz jakąś dalszą rodzinę? Może ci pomoże. Opowiedz im co się stało. Bo naprawdę może skończyć się tak że odbierze ci się do majtek i nie będzie pytał o zdanie. Szczególnie, że będąc tam sama i nie mając w nikim wsparcia jesteś bezbronna. A on bezkarny. Najwięcej gwałtów zdarza się że strony bliskich osób. Współczuje ci.

Gość gość
Albo wracaj do domu i idź do pracy. Jak pójdziesz do pracy to będziesz mogła wyprowadzić się i iść na studia. I olać tą pieprz!#*pną rodzinkę.

Gość gość
Tak nie bardzo z moją rodziną bo dziadkowie nie żyją, a z dalszą rodziną nie mam kontaktu. Poza tym jestem studentką medycyny i nie mam możliwości pójść na studia zaoczne więc nie pójdę do pracy, a rodzice mi nie dadzą pieniędzy na wynajem czegoś innego.

Gość gość
Ile on tak właściwie ma lat?

Gość gość
Ma 29 lat.