Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestemn brzydka, jak to zmienic?

Polecane posty

Gość gość

az zyc mi sie sie odechciewa nikt sie mna nie interesuje, nikt nie zauwaza ,jestem dorosla kobieta i potrzebuje jakiegos zainteresowania.Niestety nie mam

Gość gość
No co zrobisz, no nic nie zrobisz ... Takie zycie, nie trzeba narzekac, tyko sie brac za zycie! Takim jak ty to dobrze, najlepiej jest wlasnie siasc i plakac, ludzie walcza o zycie, nie maja co do gara wlozyc, sa niepelnosprawni, a ty narzekasz na wyglad. Wez dziewczyno wroc jak przemyslisz sprawe i dojrzejesz.

Gość gość
tezkiedys bylam brzydka, ale wzielam sie za siebie schudlam poszlam do fryzjera zmienilam garderobe:)

Sorry, sle zabrzmiało to jak kawał o ignorowanej babie...nastèpny proszè... Za duzo myslenia o sobie, oczekiwan od innych, za mało działania. Bądz bardziej zainteresowana swiatem, ludzmi dookoła, a wtedy staniesz siè interesująca. Uroda to sprawa wzglèdna, ale nad poczuciem kobiecosci, nad wizerunkiem, pozytywną energią warto popracowac. Ludzie uciekają od ponuraków, wiecxnie narzekających malkontentów, ofiar losu, a lgną do usmiechniètych, chètnych do pomocy osób, pozytywnie nastawionych do całokształtu zycia.