Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak oduczyć 2,5 latkę

Polecane posty

Gość gość

spania z rodzicami w jednym łóżku. Córka od początku nie lubiła spać w swoim łóżeczku. Po roku byłam już cieniem człowieka, zmęczona na ,maxa i wtedy pozwoliłam jej spać z nami. Lubi przed snem się poprzytulać, podrapać po pleckach. Taki z niej pieszczoszek. Kiedy się budzi w nocy szuka mamy. Przytuli się i zasypia. Nie znosi kiedy jest sama. Kiedy odkłam ją do łóżeczka jak zaśnie budzi się i jest płacz. Jak to rozegrać aby w miarę na spokojnie nauczyć ją spania we własnym łóżeczku?

Gość gość
kalekę życiową hodujesz

Gość gość
Po prostu ciebie potrzebuje. Do pelnoletnosci spac z.toba nie bedzie. Moj syn od urodzenia spal sam. Sam zasypial. A im starszy tym bardziej mojej obecnosci potrzebuje tym bardziej ze.wrovilam do pracy. W nocy mnie szuka,lubi sie przytulic,czuc moja obecnosc. Nie zaluje mu,w koncu to male dziecko.

Gość gość
U nas problemem okazali się.łóżeczko:'( jak kupiliśmy naszemu synowi swoje własne lóżko od razu wyniósł sie z naszego.i na dodatek przestał sie w nocy budzic:-)

Gość gość
ja sie opieralam przed wspolnym spaniem, wstawalam po kilka razy, wracalam do siebie... Dalam spokoj jak syn mial dwa lata. Teraz ma 3, zasypia sam u siebie, ale w nocy jak sie przebudzi to przychodzi- czasem, choc rzadko, przesypia sam cala noc, a czasem juz po polnocy spi z nami. Ja sie chociaz wysypiam, a jak ma sie bac w nocy to juz wole niech przychodzi. Zaczne sie tym martwic za rok, dwa.