Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobyć faceta który

Polecane posty

Gość gość

słucha alternatywnej muzyki, czyta niszową literaturę, ogląda mało znane filmy i w dodatku obraca się w podobnym towarzystwie? Czy taki chłopak zwraca uwagę na dziewczyny spoza jego klimatów?

Taki facet to też facet i z pewnością zwraca uwagę na dziewczyny interesujące. Zainteresują go sobą i swoim sposobem bycia. Nie ma co próbować odgrywać kogoś innego; kogoś, na kogo według ciebie on zwróci uwagę. To ma krótkie nogi. Bądź sobą. Zapraszam do poczytania mojego bloga: http://pata-patu.blogspot.com

Gość gość
Poznałam niedawno takiego jednego. Od razu wpadł mi w oko, ale martwi mnie to, że jest taki anty w stosunku do tego, co komercyjne. Mnie też wiele popularnych rzeczy się nie podoba, ale też nie przekreślam wszystkiego; popularne nie musi od razu synonim czegoś gorszego. Staram się to łączyć. On z kolei wydaje mi się strasznie zamknięty w sobie. Trzyma dystans wobec takich normalnych ludków, a zadaje się głównie z osobami podobnymi do siebie. Zarazem intryguje mnie jego osoba i zastanawiam się, co kryje się za tym wszystkim.

Gość gość
Co o czymś takim myślicie?

Gość gość
Myślę że jesteś rozpieszczoną gówniarą, Twoja matka jest potomkiem szmalcownika, Ty gloryfikujesz żołnierzy wyklętych i masz rękę zesztywniałą od hailowania!

Gość gość
Gościu, chyba ci się coś pomyliło...

Gość gość
za tym wszystkim kryje sie bol i cierpienie

Gość gość
Chciałabym go poznać, ale mam spore obawy. Może będę dla niego zbyt przeciętna, mniej interesująca? Może on jest otwarty tylko na osoby ze swego środowiska?