Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa ciekawa

studia medyczne

Polecane posty

Gość nowa ciekawa

chciałam się zapytać co sądzicie o rozpowszechnionej, ostatnio coraz mocniej, sprzedaży notatek na studia? co wejdę na fora uczelni czy swojego kierunku ciągle widzę oferty sprzedaży notatek. czy stało się to tak modne czy naprawdę nowi studenci są takimi półgłówkami, że nie będą w stanie robić notatek sami? normalnie zaczynam czuć się inna przez to, że mnie to nie interesuje i nie chcę z tego korzystać, ponieważ najnormalniej w świecie nie umiem uczyć się z cudzych notatek, trudno mi się w nich połapać. kiedy o to zapytałam, dowiedziałam się, że ciężko jest samemu sobie poradzić, a to tylko wspaniała, ale również dość droga, jak na kieszeń studenta, pomoc dla nas. co uważacie?

Gość gość
A co ci do tego ? Każdy się uczy jak mu pasuje. Jak chce kupić i uczyć się z notatek, które ktoś zrobił -jego sprawa, a jak ktoś chce sam je zrobić też jego sprawa. Co za durny temat. Zajmij się sobą no-lifie.

Gość gość
A ja właśnie chciałam zapytać, czy wszyscy kupują notatki przed rozpoczęciem 1 roku..? Bo ja nie miałam tego w planach, nie wiem. Czy lepiej kupić?

Gość nowa ciekawa
gość - właśnie zajmuję się sobą, idę na pierwszy rok i bezpośrednio dotyczy to mnie. chciałam się tylko zapytać o zdanie innych osób. jeśli widzisz w tym jakiś problem to nie musisz się udzielać.