Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiercacy sie maluszek w brzuszku

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze dzieciaczki tez sie tak wierca ze wszystko w srodku boli albo tak sie przekreca i uciskaja na jakis narzad ze ciezko sie ruszyc. To dopiero 20 tydz boje sie co bedzie dalej jaj mala podrosnie

Gość gość
Nie, nie boli choć to czasem dziwne uczucie, takie rozpychanie od środka jak maluch kręci fikołki. To twoja pierwsza ciąża? Kiedy poczułaś pierwsze ruchy? Ja w 17 tygodniu. Słyszałam też taką opinię, że na podstawie terminu poczucia pierwszych ruchów można orientacyjnie ustalić termin porodu...

Gość gość
może musiał się na drugi bok przerzucić, a ty w nocy to sie niby nie przekładasz

Gość gość
ja jestem w 31 tc mala ulozona główkowo od samego poczatku strasznie nisko ma glowke az moja gin byla zdziwiona czemu tak niziutko glowe ma i przez to strasznie mnie cisnie co chwile biegam do lazienki kreci sie caly dzien

Gość gość
Ciaza druga pierwsza corka tak sie nie rozpychala. A ta nin stop gdzies tam na samym dnie buszuje. Ewidentnie jej sie spodobala prawa strona mego lona. Zwlaszcza jak jedziemy po dziurach lub po seksie wtedy normalne ze tam ucieka i tam jej najwygodniej