Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna nie chce sie kochać

Polecane posty

Gość gość

znamy się 1,5 miesiąca, seks był już od 5 randki, mój pierwszy w życiu, niestety od tego momentu ciężko ją do czegoś zmusić, dopiero ostatnio było lepiej, pełny stosunek ale niestety ona jest mało chętna. Niby na fb cały czas pisze że ma ochotę ale jak już u niej jestem to mówi że "dzisiaj nie". Cały czas tylko przeptuje mnie co na jaki temat myślę a jak się z czymś nie zgodzę to mówi że chyba powinniśmy się rozstać. Potem znowu przeprasza i panikuje że wszystko psuje. Jak zaczynam ją całować to mnie odpycha a po kilunastu minutach zaczyna mi robić loda. Po tym koniec zabawy i na ma ochotę tylko się poprzytulać. Czy wszystkie kobiety są takie same? Przez 1,5 miesiaca zaledwie raz się kochaliśmy a ona cały czas opowiada że z byłym kochała się milion razy. Boli mnie to że nie chce ze mną uprawiać seksu.

Gość gość
żuć jom :classic_cool:

Gość gość
dla wlasnej ręki :P

Gość gość
Gdyby z nikim sie nie kochała to ok ale ona mówi że z "byłym to z byłem tam to" , nawet sobie nie daje zrobić językiem bo nie. Nie rozumiem tego tym bardziej że jej pierwszy związek to właśnie był tylko seks oralny!

Gość gość
Czy jakaś kobieta może sie wypowiedzieć?

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
to jest jakaś paranoja, seks zacznij z nią uprawiać jak ją dobrze poznasz, najlepiej po roku znajomości, a nie po miesiącu. Zrobiliście badania na HIV, kiłę, rzeżączkę, HCV, HBV, HPV-brodawczak??? TO PRZEDE WSZYSTKIM zanim zaczniecie w ogóle myśleć o seksie!!! Ona miała partnera, to koniecznie niech się przebada!!! Ludzie nie idźcie do łóżka z nieprzebadanym partnerem!!! Apeluję o to, bo potem tyle świństw można nałapać, że aż strach!!!

Gość gość
najpierw ją poznaj, pogadaj z nią, a nie od razu seks. Ja bym w zyciu po miesiącu nie poszła z kimś do łóżka...muszę być pewna gościa na 100%, muszę go znać doskonale, wiedziec jak sie zachowa w danej sytuacji, czego sie moge spodziewać po nim, wiedzieć jakie ma plany dotyczące mnie, musze sprawdzić czy dobrze się czuję w jego towarzystwie, czy on dba o mnie, czy mnie kocha czy tylko chce przelecieć...tego człowiek po miesiącu nie wywnioskuje, tu potrzeba min. pół roku, a najlepiej rok. trzeba znac druga osobę jak własną kieszeń i wtyedy mozna sie decydować na coś więcej, najpierw przyjaciel i z tego przyjaciela dopiero partner ;-)

Gość gość
teraz to za późno, mimo wszystko myslę że jest w pełni zdorwa bo dba o to ale niestety nigdy nie używała gumek bo tylko tabletki

Gość gość
no właśnie, ludzie po prostu są nieuświadomieni, ida do łóżka z kimś pod wpływem impulsu, szczególnie młodzi ludzie. A ja przez pewien czas zajmowałam się zakażeniami różnego typu, w tym również tymi chorobami, które są przenoszone droga płciową i naprawdę teraz sobie nie wyobrażam, żeby pójść do łóżka z kimś bez sprawdzenia, badania sa konieczne. Trudno stało się, ale za mało się o tym mówi publicznie, w tv, radiu i potem ludzie nie związani z laboratoriami i szpitalami nie zdają sobie zupełnie sprawy z problemu. Ja dawniej tez nie wiedziałam, bo byłam młoda i nieświadoma!!!