Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Sasiedzi zmienili nasze zycie erotyczne!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Od trzech tygodni mamy nowych sasiadow para okolo 21-22 lat. Jak to w blokach bywa sypialnie mamy za 艣ciana (dodam stary blok z plyty) praktycznie od pierwszego dnia a raczej nocy sasiedzi kochaja sie strasznie glosno itd. Podsluchiwanie ich doprowadza mnie i mojego meza do szalenstwa i wspanialych doznan. Ktos z was ma podobnych sasiadow krzykaczy haha?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja bym im kaza艂 zamkn膮膰 ryje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂em te偶 takich. Siedz膮c na balkonie latem s艂ysza艂em cudowne j臋ki moich s膮siad贸w przez otwarte u nich okno. Nie powiem podnieci艂o mnie to do艣膰 solidnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kazac to ty sobie mozesz pajacu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ty mo偶esz ju偶 wypiechdala膰, w dowolnie dobranej sekwencji krok贸w, onanisto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czesto ich podsluchiwales?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ich nie pods艂uchiwa艂em. Siedz膮c wieczorem na balkonie pali艂em papierosa, a oni sobie dogadzali wi臋c mimochodem s艂ysza艂em te odg艂osy, ale by艂y ca艂kiem ca艂kiem. Po tym spotyka艂em ich na klatce i niby nigdy nic m贸wili艣my sobie dzie艅 dobry. M贸j s膮siad mia艂 bardzo 艂adn膮 偶on臋, kt贸ra wzbudza膰 mog艂a po偶膮danie, a i do tego wiedzia艂em jaki ma g艂os :) G艂os cudowny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oj tit. Ci moi glosno rozmawiaja itd ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na moim balkonie cz臋sto si臋 co艣 dzia艂o, jak nie odg艂osy to paraduj膮ca s膮siadka z bardzo du偶ym biustem. Ja pali艂em na balkonie cz臋sto wi臋c wiedzia艂em mniej wi臋cej kiedy i co si臋 mo偶e mi trafi膰. Pa艂eczka drga艂a i to ... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko nie mow ze bez stanika chodzila po balkonie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
si臋 dobra艂o dwoje mitoman贸w po 40-tce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chcialabym miec takich sasiadow super masz zazdroszcze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W domu a nie po balkonie ! Niekt贸rzy nie maj膮 zas艂on, a tylko w Polsce zas艂ania si臋 szczelnie wszystko. W niekt贸rych krajach nikt si臋 nie przejmuje takimi rzeczami jak zas艂ony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez mam glosnych sasiadow ale u mnie jest to problem bo wydaje mi sie zo meza to strasznie podnieca czyli sasiadka jeczaca a nie ja!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam podobnie tez chyba meza bardziej jej jeczenie podnieca!!!

Udost臋pnij ten post

ja mialam okna jak bylam jeszcze na studiach, naprzeciwko bardzo goracych kochankow ktorzy chyba specjalnie nie gasili swiatla I nie zaslaniali zaslon, facet tak rznal kobiete ze ona wila sie podczas orgazmu, albo siadala na nim a jej cyce falowaly prosto na mnie. Na 100% mnie widzieli. Zaczelam brac wiec wibrator I patrzylam na nich I slowo daje jak mnie widzieli to albo on przyspieszal albo ona patrzyla na mnie z wyuzdaniem I np zaczynala masowac sobie cipke albo sutki. Ale mialam orazmy chyba rownie duze jak oni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lepsze ni偶 wiagra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂em super przygod臋 w karpaczu akurat zostawi艂a mnie dziewczyna i 偶eby zapomie膰 pojecha艂em sam. Rano obudzi艂y mnie odg艂osy z pokoju obok para tak g艂o艣no si臋 pieprzy艂a a偶 si臋 obudzi艂em. Nasze 艂贸偶ka dzieli艂a tylko cienka 艣ciana kt贸ra a偶 dr偶a艂a my艣l臋 偶e specjalnie napierali na ni膮 oni dwa o numery ja dwa razy ostry konik. P贸藕niej mijali艣my si臋 we wsp贸lnej kuchni przy robieniu 艣niadania. Zwykle dzie艅 dobry i u艣mieszek tej laski ok 22-24 lata,szkoda 偶e w tym dniu musia艂em wraca膰 mo偶e wieczorem albo rano daliby popatrze膰 na 偶ywo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podbijam temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podbijam temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi by takie codzienne odg艂osy przeszkadza艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tacy sasiedzi to skarb haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam takich i nie skarb wcale wrecz prtzeciwnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam takich s膮siad贸w, nie mo偶na spac w nocy. Jak chodzisz do pracy a co chwile wycie budzi cie w nocy to zaczyna to w*****ac i trzeba w ko艅cu cos z tym zrobi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak wnerwia to moze dyskretnie kartke im wsun przez drzwi podpisana przez anonima z uprzejma prosba o nieco cichsze zachowanie nocami bo nie wysypiasz sie przez te odglosy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wielu osobom wydaje si臋 to fajne ale jak w nocy masz koncert o 3 nad ranem, budzisz si臋, nie spisz do 6 a o 7 musisz wstawac do pracy to zaczynasz mie膰 dosy膰. W weekend tez si臋 nie wy艣pisz bo jest to samo. Najgorsze jest to, ze ten proceder u mnie trwa ju偶 ponad 2 lata i jest to nie do wytrzymania. A wyj膮ca s膮siadeczka po swoich nocnych numerach ucieka przed s膮siadami z g艂ow膮 w d贸艂. W nocy natomiast bohaterka pe艂n膮 g臋b膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariusz344
To macie farta! ja bym ch臋tnie poprosil o takich s膮siad贸w, na pewno zmotywowali by mnie do dzia艂ania :D jak na razie to pozostaje szuka膰 jaki艣 inspiracji w necie http://www.seksualnepozycje.pl/kamasutra

Udost臋pnij ten post