Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jeszcze go odnajde?

Polecane posty

Gość gość

w firmie w której pracuje pojawił się pewien przystojny pan po 40. nie pracował z nami, wykonywał dla naszej firmy pewne usługi. pojawiał się codziennie. trwało to ok 2 lat. po jakimś czasie coś zaiskrzyło między nami. pojawiły się uśmiechy, głęęęębokie spojrzenia w oczy, czasem miłe słówka. ów pan próbował jakoś się zbliżyć. ale z mojej strony pojawił się "opór". paradoksalnie ja bardzo chciałam bliższej znajomości ale miałam związane ręce. po pierwsze byłam w pracy i musiałam wykonywać swoje obowiązki (wiecie czujne oko szefa) żle by się to skończyło gdyby dostrzegł że zamiast pracą zajmuje się flirtami, a po drugie gdy zbliżał się mój pan paraliżowało mnie, gdy był blisko miałam ochotę rzucić mu się na szyję, a w rezultacie wydusiłam z siebie jakąś krótką odpowiedz, pan próbował i próbował aż pewnego razu się nie pojawił, zerwał współprace z naszą firmą, nie wiem o nim nic . wiem tylko jak się nazywa i że jest kawalerem. nie znalazłam go na żadnym portalu społecznościowym. ostatni raz widziałam go w maju i tak strasznie tęsknie. ODNAJDE GO KIEDYŚ?

Gość gość
ŻYCIE PISZE RÓŻNE SCENARIUSZE

Gość gość
Dowiedz się jak nazywała się firma w której pracował. W twojej pracy na bank będą wiedzieć kto wykonywał dla nich pracę itp. Masz duże szansę aby coś zrobić.

Gość gość
ona nic nie zrobi tylko marzyc potrafi

Gość gość
zrobi zrobi , jeśli tylko będzie taka możliwość, ale puki co nie mam żadnego pola manewru

Gość gość
czyli jednak nic nie zrobi tylko wzdychac potrafi i narzekac, ze cos sie nie udalo cos nie wyszlo

Gość gość
zrobi zrobi :-) tylko nie wie co. dlatego szukam podpowiedzi tutaj. może ktoś podsunie mi pomysł na jaki ja nie wpadłam. ale zapewniam cię że jeśli nadarzy się jakakolwiek okazja napewno tego nie zmarnuje

Gość gość
wszystko mozna znalezc

Gość gość
pewnie można pytanie tylko jak?????????

Gość gość
karmisz się jakimiś głupotami i nas przy okazji jak już ktoś wspomniał w firmie ktoś ma namiary na niego wszak skoro był kooperantem to płacili mu kasę i mają jego dane albo przynajmniej dane jego firmy, a Ty znasz imię i nazwisko to połowa sukcesu znając namiary na firmę możesz się z nim skontaktować wystarczy odrobinę inicjatywy z drugiej jednak strony może tylko Tobie się coś wydawało i teraz karmisz siebie złudzeniami kobiety lubią żyć w świecie fantazji 2 lata znajomości i nigdy nie zaprosi Ciebie na głupią kawę? to podejrzanie dziwne

Gość gość
poszukaj jego firmy

Gość gość
uspiona milosc

Gość gość
A ona go nie mogła zaprosić na głupią kawę? widocznie nie zależało jej za bardzo