Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kruckagość

Miesiąc po ślubie.....

Polecane posty

Gość Kruckagość

W każdym wieku popełniamy błędy...Jestem po rozwodzie 17 lat,3 lata temu poznałam kogoś.,,Biegał,, za mną jak szalony kwiatki itp...w końcu uległam jesteśmy miesiąc po ślubie. On jest Ukraińcem,żeby ratować go przed wyjazdem do jego kraju i wojną zaciągnęłam sporo kredytów,a wczoraj oberwałam po twarzy i usłyszałam że jestem zwykłą dziwką....bo upomniałam się o pieniądze z jego wypłaty na czynsz na który mnie już po prostu nie stać...On czeka na karte pbytu w Polsce Jak się z nim rozwiodę to jego deportują i zostanę w jeszcze gorszej sytuacji....Co robić?

Gość gość
najgorsze jest to gdy ludzie nie uczą sie na własnych błędach...

Gość gość
rozwieść się czym prędzej. Może być tylko gorzej. On poczuł się pewny, bo dostał ślub i pokazał swoja prawdziwą twarz

Gość alina i balladyna
znasz jakas ukrainska piosenke? a nie bierzesz pod uwage mozliwosci ze jak sie z nim rozwiedziesz to on ozeni sie znowu?

Gość gość
zostaw go i poszukaj sobie araba;)

Gość gość
masz co chcialas,

Gość Kruckagość
Tak mam to czego chciałam....Araba nie szukam!!!!! Szukam dobrej rady nie złośliwości,bo nikt nie wie co może go spotkać w życiu,albo Waszych bliskich

Gość gość
Oberwałaś po twarzy i co zrobiłaś? Powiadomiłaś policję o przemocy czy poszłaś pochlipać do kąta? Jego deportują, Ty zostaniesz bez kata. Czy może być gorzej? W jakim sensie? Ile Ty masz lat? 13-naście? Nie wierzę w tę historię.

Gość Kruckagość
Przykre to co piszesz ile w Tobie złości.Wierzyć nie musisz.

Gość gość
Jakiej złości? Zachowujesz się jak małolata i czekasz aż ktoś Cię po główce pogłaska? Napisałam że nie wierzę bo trudno jest mi sobie wyobrazić kobietę która zadaje tak naiwne pytania. Ponawiam więc: co zrobiłaś kiedy dostałaś po twarzy? Poszłaś chlipać w kąt czy jak? W jakim sensie może być gorzej? Czego nierozumiesz? Nie nawidzę przemocy a tym bardziej takich oślic jak Ty które się skarżą a same nic nie robią tylko wylewają swoje żale wszem i wobec. Jesteś dopiero miesiąc po ślubie.