Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy grubą pierś kurczaka rozkrajacie wzdłuż przez środek na kotlet ?

Polecane posty

Gość gość

czy rozbijacie ją po całości ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zależy jaki duży ten kotlet chcesz :-) Rozkrajam wzdłuż włukien mięśniowych a potem walę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
chodzi mi czy rozpieczętowujesz pierś krojąc w środku bo przecież za grube jest

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja piersi kurczaka zwykle na kilka części dzielę i mniejsze kotleciki wychodza, i dopiero je rozbijam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A ja rozbijam to mieciutkie miesko nawet grube da sie rozbic na listek ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja przekraiwam wzdłuż na trzy części, takie cienkie i nie rozbijam:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
też przekrajam wzdłuż i wychodzą dwa kotlety, chyba że robie z pieczarkami i serem w środku, to specjalnie kupuję takie grubsze i ładuje towar do środka:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
aha, można poprzekrajać i nie rozbijać, tez fajny pomysł

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×